Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Και η Αριστερά στον Μητσοτάκη; Αηδία πια!





Δεν ξέρω ακριβώς ποιος ήταν ο ρόλος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη διαχρονικά στην ελληνική πολιτική ιστορία. Βέβαιο όμως είναι το τι είπε στην παρουσίαση του βιβλίου του σχετικά με την κρίσιμη συγκυρία που διανύουμε.
 
 Και ότι είπε είναι ξεκάθαρο, αδιαμφισβήτητο και σαφέστατα προσανατολισμένο: υπέρ του ξεπουλήματος του ελληνικού πλούτου στα διάφορα ντόπια και ξένα λαμόγια, ενάντια στο φτωχό εργαζόμενο, ενάντια σε όλες τις εργατικές κατακτήσεις, όπως το δικαίωμα στην απεργία και τις διαδηλώσεις, υπέρ των απολύσεων στον δήθεν τεράστιο ελληνικό δημόσιο τομέα που, σύμφωνα με όλες τις στατιστικές και την πρόσφατη απογραφή, είναι κάτω από τον μέσο όρο της Ευρώπης, επί της ουσίας ενάντια στη λαϊκή κυριαρχία. 
 
Αυτός ήταν και είναι ακόμα - μια και διατηρείται μια χαρά να μην τον βασκάνουμε! - ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Εξάλλου προ πολλού είχε δηλώσει πως οι μισθοί πρέπει να πέφτουν και ο κόσμος να απολύεται.
 
Όσο για τον ίδιο και την οικογένειά του, ζουν και βασιλεύουν πλουσιοπάροχα, δουλεύοντας.... τον κόσμο, δηλαδή εμάς. 

Το ζήτημα όμως είναι οτι, στην παρουσίαση του βιβλίου του που πραγματοποιήθηκε χθες, παρέστησαν όχι μόνο οι κομματικοί του σύντροφοι, αλλά και πολλοί άλλοι από πολιτικούς χώρους που υποτίθεται πως θα έπρεπε να βγάζουν καντήλες στο άκουσμα τέτοιων τερατουργημάτων.
 
 Κι όμως, στο βίντεο της ομιλίας (στο 5' περίπου) διακρίνουμε καθαρά στο ακροατήριο με τη σειρά από αριστερά προς τα δεξιά και τον έναν δίπλα στον άλλον τους: Καρατζαφέρη, Καμμένο, Κουβέλη, Μπακογιάννη, Μεϊμαράκη, Καμίνη, Γλέζο. Δυο θέσεις πιο δεξιά από τον Γλέζο, το ζεύγος Βαρδινογιάννη, ενώ δυο θέσεις πιο αριστερά από τον Καρατζαφέρη, ο Σπύρος Χαλβατζής; (στο 13:35' περίπου). 
 
Τι δουλειά έχει εκεί ο Μανώλης Γλέζος; 
 
Τι δουλειά έχει με αυτή τη λυκοσυμμορία; 
 
Και ο Χαλβατζής ως εκπρόσωπος του ΚΚΕ; 
 
Ο Δημήτρης Καζάκης λέει στη σημερινή του εκπομπή πως τον έστειλε εκεί η Παπαρρήγα για να "κάψει" ένα από τα ελάχιστα αξιόλογα στελέχη που έχουν απομείνει στο κόμμα. Και εκείνος πήγε, μια και τα μέλη και στελέχη του ΚΚΕ δεν ξέρουν τι θα πει ανυπακοή.....

Σημαντικότατο σημείο της ομιλίας, στο 15:55': 
 
"Η σημερινή Βουλή, με την ευρωπαϊκή πλειοψηφία που διαθέτει, μπορεί και πρέπει να διαρκέσει 4 χρόνια. Άλλωστε αυτό προβλέπεται από το Σύνταγμα" (χειροκρότημα)!!!

Γενικά η ομιλία είναι ένα μάτσο με σκατά! Πιο χυδαία δεν γίνεται. 
 
Ενδεικτική είναι η φράση οτι "Το πρωτόγνωρο φαινόμενο της Χρυσής Αυγής ....κατά μεγάλο μέρος οφείλεται στην ασυδοσία της Αριστεράς που επικρατούσε επί πολλά χρόνια (χειροκρότημα). 
 
Αυτή έδωσε το παράδειγμα της ασέβειας στο νόμο της Δημοκρατίας"!!! (στο 19:60' περίπου) 
 
Και λίγο πιο κάτω δίνει οδηγίες προς ναυτιλλομένους, δηλαδή προς ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ, "χτυπώντας" τους την Οικουμενική Κυβέρνηση του '90:  
 
"ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να το καταλάβουν. Η δημοκρατική νομιμότητα είναι μονόδρομος"!!! 

Τι θέλει να πει ο ποιητής;....

Αυτή την αηδιαστική ομιλία πλήρους στήριξης στην κυβέρνηση, κάθησαν και άκουσαν, σαν καλά και ήσυχα παιδάκια, τα δυο εξέχοντα στελέχη της Αριστεράς, αλλά και ο Καμένος; Έλεος!!!

Από τη μια ένα ΚΚΕ που το μόνο που κάνει επί του πρακτέου είναι να εγκλωβίζει  και να αδρανοποιεί εντός των τειχών του τεράστιες και πολύτιμες κοινωνικές δυνάμεις, και από την άλλη ένας ΣΥΡΙΖΑ που δηλώνει, δια μέσου Δραγασάκη, οτι:


 δεν θα καταργήσει το Χαράτσι παρά μόνο για κοινωνικές ομάδες που πληρούν κάποια κριτήρια και δεν θα επαναφέρει μισθούς και συντάξεις σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο, παρά μόνο αν και όταν επανακάμψει η οικονομία ... στο μέλλον!

Δεν μας τα λέει καθόλου καλά η Αριστερά...


Ολόκληρη η ομιλία Μητσοτάκη
πηγή: .newsit
Δ.Κυπριώτης

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...


Μιά χαρά τα λέτε! Τι δουλειά αλήθεια είχαν οι αριστερές δυνάμεις στον αρχιαποστάτη, που έστρωσε τον δρόμο στην χούντα και έστειλε στα ξερονήσια τους προαναφερθέντες παρισταμένους;