Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Απετράπη η συριακή εισβολή στο Λίβανο;


Μετά το τελεσίγραφο και την απειλή εισβολής ακόμα και εντός του σαββατοκύριακου που έστειλε η Συρία στο Λίβανο, η λιβανέζικη κυβέρνηση έδωσε αυστηρές  εντολές στο Στρατό του Λιβάνου να "αποτρέψει πάση θυσία την εισροή ενόπλων προς ενίσχυση των ισλαμιστών ανταρτών που μάχονται το καθεστώς Άσαντ".
"Ο Λίβανος πρέπει να εμποδίζει τους αντάρτες να περνούν από τα σύνορά του για να μπουν στη Συρία", δήλωσε ο πρόεδρος της χώρας Μισέλ Σλεϊμάν, μετά τις απειλές της Δαμασκού ότι θα αντιδράσει δυναμικά αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.


Λίγη ώρα αφότου η λιβανέζικη προεδρία δημοσιοποίησε τις δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος κατά την επίσημη επίσκεψή του στην Ακτή Ελεφαντοστού, μάρτυρες είπαν ότι είδαν να ενισχύονται οι συριακές δυνάμεις κατά μήκος των συνόρων της Συρίας με το Λίβανο.
Ο πρόεδρος Σλεϊμάν είπε ότι η σταθερότητα του Λιβάνου "είναι υπόθεση όλων" των Λιβανέζων. "Δεν πρέπει να στέλνουμε αντάρτες στη Συρία, ούτε να τους δεχόμαστε (...) Πρέπει να διατηρήσουμε την ουδετερότητά μας", τόνισε.
Όπως είπε, έχει δώσει εντολή στο στρατό να συλλαμβάνεται οποιοσδήποτε ένοπλος σκοπεύει να πάει στη Συρία για να πολεμήσει, είτε ανήκει στην αντιπολίτευση, είτε όχι.
Την Πέμπτη, το υπουργείο Εξωτερικών της Συρίας απείλησε ότι θα πλήξει εντός του λιβανικού εδάφους τις "ένοπλες ομάδες" που περνούν παράνομα τα σύνορα. "Οι συριακές δυνάμεις δείχνουν αυτοσυγκράτηση και δεν χτυπούν αυτές τις ομάδες εντός του λιβανικού εδάφους (...) όμως αυτό δεν θα συνεχιστεί επ' άπειρον", ανέφερε σε επιστολή του προς το υπουργείο Εξωτερικών του Λιβάνου.
Υψηλόβαθμος αξιωματούχος του Λιβάνου, που ζήτησε να τηρηθεί η ανωνυμία του, είπε ότι η κυβέρνηση παίρνει "πολύ σοβαρά" αυτήν την προειδοποίηση και συζητά ώστε να βρει τον καλύτερο τρόπο για να προστατευθούν τα σύνορα.
Αυτό όμως δείχνει και ότι στο Λίβανο δεν ποντάρουν πλεόν στην ισχύ των ανταρτών και δεν είναι τόσο "αισιόδοξοι" ότι το καθεστώς Άσαντ θα πέσει.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Σημ.axinosp:Τώρα τρέχουν να σώσουν το "Κυπριακό" Τραπεζικό σύστημα για εισβολές θα είμαστε!!
Άσε που και ο Πούτιν από το πρωί σήμερα δήλωσε ότι διώχνει τις ξένες Τράπεζες τυχαίο δεν νομίζω !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: