Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Εγω Νίκος Αναστασιάδης Δεσμεύομαι οτι περιπαίζω σας !!! Ένταση στην Κύπρο! Eπιτέθηκαν στον κυβερνητικό εκπρόσωπο έξω από το Προεδρικό – Φυγαδεύτηκε ο Αναστασιάδης




- “Πόλεμος” ξεκίνησε στην Κύπρο με αφορμή την απόφαση του Eurogroup για “κούρεμα” καταθέσεσων
- Στο Προεδρικό Μέγαρο της Κύπρου τώρα οι πολιτικοί αρχηγοί κι απ’ έξω πλήθος οργισμένων πολιτών
- Όρμησαν πάνω στο αυτοκίνητο του Κυβερνητικού Εκπροσώπου
- Έβαλαν απο πλαϊνή είσοδο τον Αναστασιάδη για να μην βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με τους διαδηλωτές
- «Ο λαός δεν χρωστά» φωνάζουν οι αγανακτισμένοι
Εκατοντάδες αγανακτισμένοι πολίτες έχουν συγκεντρωθεί έξω απο το Προεδρικό Μέγαρο όπου αυτήν την ώρα συναντώνται οι πολιτικοί αρχηγοί της Κύπρου για να ζητήσουν εξηγήσεις απο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για την αποδοχή του όρου του Eurogroup για κούρεμα των καταθέσεων.
Εισερχόμενος απο την κύρια είσοδο του Προεδρικού ο Εκπρόσωπος της Κυβέρνησης προπηλακίστηκε απο τους διαδηλωτές, οι οποίοι φώναζαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και χτυπούσαν το αυτοκίνητο του.
«Ο λαός δεν χρωστά, δεν πληρώνει, δεν πουλά» είναι το σύνθημα που φωνάζουν οι διαδηλωτές που βρίσκονται αυτή την ώρα συγκεντρωμένοι έξω από την είσοδο του Προεδρικού Μεγάρου.

Οι αγανακτισμένοι πολίτες, περίμεναν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να αφιχθεί στο Προεδρικό για την προγραμματισμένη του συνάντηση με τους αρχηγούς των κομμάτων.
Σύμφωνα όμως με πληροφορίες του newsit.com.cy, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, βρίσκεται ήδη εντός του Προεδρικού Μεγάρου, αφού μπήκε απο διαφορετική είσοδο με τη βοήθεια των αστυνομικών.
Οι πολίτες έφραξαν την κύρια είσοδο του Προεδρικού Μεγάρου, ενώ απέκοψαν την κυκλοφορία στην Λεωφόρο Δημοσθένη Σεβέρη.
Στην περιοχή βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και άντρες της Κυπριακής Υπηρεσίας Πληροφοριών.
Νωρίτερα, ομάδα διαδηλωτών από την Επιτροπή Ριζοσπαστικής Αριστεράς , είχε διαδηλώσει στην ίδια περιοχή έξω από το Προεδρικό κατά της απόφασης του Eurogroup για κούρεμα των καταθέσεων.
Δείτε το βίντεο
Την ίδια ώρα πληροφορίες αναφέρουν πως πάνω από 150 εταιρίες έχουν ήδη αποστείλει μέσω των λογιστών τους σχετικά αιτήματα για απόσυρση των καταθέσεών τους από τις τράπεζες της Κύπρου και μεταφοράς τους αλλού.
Από το πρωί χιλιάδες πολίτες προσπάθησαν να “σηκώσουν” τις καταθέσεις τους όμως βρήκαν τις τράπεζες κλειστές και τα ΑΤΜ εκτός λειτουργίας…

Δεν υπάρχουν σχόλια: