Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο, 16 Μαρτίου 2013

ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ! ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ, ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...Αμυνθείτε στο κράτος-άρπαγα!

Ο εμπαιγμός και η εξαπάτηση του λαού από το κράτος, συνεχίζονται και θα ενταθούν το προσεχές διάστημα.
Όπως η Πολιτεία διαβεβαίωνε ότι ο πιο ασφαλής τρόπος να αποταμιεύσετε τα χρήματά σας είναι τα ομόλογα του Δημοσίου, αλλά μέσα σε μια μέρα άρπαξε τα λεφτά σας μέσω του περιβόητου "κουρέματος" του PSI , έτσι κινδυνεύουν και οι καταθέσεις των Ελλήνων στις Τράπεζες. Ήδη η πρόγευση δόθηκε με  τις απαιτήσεις της τρόικας να κατάσχονται οι καταθέσεις των πολιτών ακόμη και για 300 ευρώ! Η κυβέρνηση υιοθετεί όλες τις απαιτήσεις των δανειστών όσο εξωφρενικές κι αν είναι, προκειμένου να είμαστε...αξιόπιστοι απέναντί τους!
Θυμάστε τον Κώστα Καραμανλή που διαβεβαίωνε ότι  η "Πολιτεία εγγυάται τις καταθέσεις σας μέχρι 100.000 ευρώ;"!  Ετοιμαστείτε  τώρα να γίνουν πράξη τα ...χειρότερα όνειρά σας! Το κράτος θα μπουκάρει στους τραπεζικούς λογαριασμούς και θα τους κατάσχει επιτόπου! Μην αποκλείετε το γεγονός να επιβάλει αιφνίδιο φόρο 10% στις καταθέσεις των πολιτών και αυτές να χαθούν εν ριπή οφθαλμού!
Αμυνθείτε στο κράτος-άρπαγα!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: