Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή, 17 Μαρτίου 2013

FORBES "Τέρμα η εγγύηση καταθέσεων σε όλη την Ευρώπη"Το «κούρεμα» και των εγγυημένων καταθέσεων στην Κύπρο, κάτω απ’ τα 100.000 ευρώ, υπονομεύει οτιδήποτε έχει ταμπέλα «με την εγγύηση του Δημοσίου» σε ολόκληρη την Ευρώπη, σημειώνει ο αρθρογράφος του Forbes Tim Worstal.
Σύμφωνα με τον ίδιο πρόκειται για ένα καταστροφικό προηγούμενο που μπορεί να προκαλέσει ανυπολόγιστες ζημιές εάν ο κόσμος αρχίζει να πανικοβάλλεται και σε άλλες χώρες.
Ο Worstal υπογραμμίζεται ότι υπονομεύεται οποιαδήποτε έννοια εγγύησης που μπορεί να δίνει οποιαδήποτε Κεντρική Τράπεζα για τις καταθέσεις που τηρούνται σε όλες τις χώρες.
Μάλιστα παραθέτει το απόσπασμα του νόμου που ψηφίστηκε πέρυσι στην Κύπρο για την ασφάλεια των καταθέσεων και τις εγγυήσεις της Κεντρικής Τράπεζας!
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: