Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2012

Παπαγιάννης, Καζάκης, Κακλαμάνος τα γερά χαρτιά του νέου Alpha


Σε αντιδιαστολή με τους σπάταλους καναλάρχες, ο Δημήτρης Κοντομηνάς όπως όλα δείχνουν,  ωρίμασε μέσα από τα λάθη του και επιστρέφει αποφασισμένος να κάνει ένα κανάλι με εσωτερική αξιοπρέπεια που θα αντανακλάται και στο πρόγραμμά του.
 Στη λογική της πετυχημένης συνταγής του «ΡΑΔΙΟ 9» με τον Μάνο Κακλαμάνο στο τιμόνι της διεύθυνσης των ειδήσεων και τον Δημ. Καζάκη, που είναι έτοιμος να εκπορθήσει με το ΕΠΑΜ τη Βουλή, σε ρόλο ελεύθερου σκοπευτή.

Ο Γιάννης Παπαγιάννης, σε ρόλο κεντρικού παρουσιαστή των ειδήσεων είναι ικανός να σπάσει τα κοντέρ της τηλεθέασης πλαισιωμένος από τους Τζίμη Πανούση και Λάκη Λαζόπουλο αλλά και τους έκτακτους καλεσμένους του δελτίου. Κι όλα αυτά δίχως τα σεσημασμένα τηλεοπτικά σούργελα που προκαλούν πλέον εμετό στους πολίτες-θεατές…
Σημ.axinosp:Κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους από Δευτέρα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: