Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Η «Τask Force» σηκώνει τα χέρια ψηλά και... καλεί Βρυξέλλες


Σηκώνει τα χέρια η ομάδα Ράιχενμπαχ, ως προς τις δυνατότητες παρέμβασης στο έργο της ελληνικής κυβέρνησης, για τη θεσμοθέτηση ελκυστικών μέτρων, και την τροποποίηση της φορολογικής νομοθεσίας, με απώτερο στόχο να βελτιωθεί το επιχειρηματικό κλίμα. 
Δύο μήνες αφότου η επιτροπή της Task Force έκανε τις απαραίτητες επαφές με υψηλόβαθμα διοικητικά στελέχη και μετόχους ελληνικών επιχειρήσεων, διαπιστώνει αδυναμία της κυβέρνησης να λάβει άμεσα μέτρα. 
Καθοριστική είναι η έλλειψη ηγετικής ομάδας, στη σημερινή κυβέρνηση, και η αδυναμία των κοινωνικών ομάδων να υποστηρίξουν τις αναγκαίες αλλαγές, ώστε οι επενδυτές να επανακτήσουν τη χαμένη εμπιστοσύνη τους στη χώρα μας: αυτό λένε στα γραφεία των Βρυξελλών.
Isotimia 
Σημ.axinosp:Τα βάλατε με το υπερόπλο των Ελλήνων, όπως παραδέχεστε και εσείς οι ίδιοι δυστυχώς χάσατε !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: