Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Καψής: Κάποιοι θέλουν επιστροφή στη δραχμή


«Το επόμενο τρίμηνο θα κριθούν όλα» επανέλαβε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής και επέμεινε ότι θα πρέπει να υπογραφεί οπωσδήποτε η νέα δανειακή σύμβαση, για να μην οδηγηθούμε εκτός αγορών.

Καψής: Κάποιοι θέλουν επιστροφή στη δραχμή
Μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι υπάρχουν πολλές επιχειρηματικές και πολιτικές δυνάμεις που θέλουν την επιστροφή στη δραχμή και επεσήμανε ότι ο κίνδυνος εξόδου της χώρας από το ευρώ δεν έχει ξεπεραστεί.
Ακόμη, ο κ. Καψής απέκλεισε ανασχηματισμό αυτή τη στιγμή ενώ χαρακτήρισε «επικίνδυνο» το να προκηρύξουμε τώρα εκλογές, τις οποίες προσδιόρισε χρονικά γύρω στον Απρίλιο. Όπως σημείωσε, «αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι η στήριξη της κυβέρνησης και η προσπάθεια και των τριών κομμάτων που μετέχουν την κυβέρνηση να συνθέσουν τις διαφωνίες τους».
Αναφερόμενος στην ζήτημα με τους δύο οικονομικούς εισαγγελείς, ο κ. Καψής τόνισε ότι θέση της κυβέρνησης παραμένει το «όλα στο φως», ενώ αυτή τη στιγμή τίθεται θέμα λειτουργίας της Δικαιοσύνης και οι εισαγγελείς θα πρέπει να διευκρινίσουν τη στάση τους. «Εάν υπάρχουν καταγγελίες, θα πρέπει να έρθουν στο φως», είπε χαρακτηριστικά.
Διαβάστε ακόμα: Ράπανος - ΣτουρνάραςΚαταστροφική η επιστροφή στη δραχμή
Σημ.axinosp:Στην αρχή σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, στη συνέχεια σε πολεμούν και μετά νικάς !!(Μαχάτμα Γκάντι) 

Δεν υπάρχουν σχόλια: