Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Επίδειξη δύναμης της “Χρυσής Αυγής” στο κέντρο της Αθήνας – δείτε το βίντεο της πορείας για τα Ίμια – τα αυριανά Τάγματα Εφόδου είναι εδώ!



Σημείωση: Το βίντεο αναρτήθηκε από την ίδια την Χρυσή Αυγή
Το ρεπορτάζ του “Έθνους”:
“Δύο τραυματίες, 42 προσαγωγές και… καμία σύλληψη ήταν ο απολογισμός των επεισοδίων που έγιναν το βράδυ του Σαββάτου στην Ομόνοια. Είναι το… αποτέλεσμα της πορείας που είχε οργανώσει η «Χρυσή Αυγή» με αφορμή την επέτειο των Ιμίων.
Οταν οι συγκεντρωμένοι διαλύθηκαν, θερμόαιμοι χρυσαυγίτες επιτέθηκαν σε μετανάστες που εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν στο μετρό. Η Αστυνομία προσήγαγε 42 άτομα, τα οποία άφησε ελεύθερα λίγη ώρα μετά… Οι δύο τραυματίες, ένας Κύπριος και ένας Πακιστανός, οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκαν εκτός κινδύνου.


Ολα ξεκίνησαν μετά την πορεία που είχε εξαγγείλει η «Επιτροπή Εθνικής Μνήμης» και στην οποία συμμετείχαν ακροδεξιές οργανώσεις. Το προκαθορισμένο ραντεβού είχε οριστεί στο μνημείο των Ιμίων, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ρηγίλλης και Β. Σοφίας. Οι συγκεντρωμένοι έφτασαν μέχρι το Μέγαρο Μουσικής, όπου οι διαδηλωτές διαλύθηκαν.
Μάλιστα δεν έλειψαν και οι… αποχωρήσεις από την πορεία, καθώς «ούτε ένα σύνθημα δεν ακούστηκε για τους νεκρούς των Ιμίων. Οι χρυσαυγίτες είχαν μετατρέψει την πορεία σε προεκλογική συγκέντρωση και όλα τα συνθήματα μιλούσαν για το πώς θα μπούνε στη Βουλή» μας είπε ένας από τους συμμετέχοντες. Λίγο μετά τις 10 το βράδυ όμως, κι ενώ η πορεία είχε ολοκληρωθεί, ομάδα 200 ατόμων επιβιβάστηκε στους συρμούς του μετρό από το Μέγαρο Μουσικής με κατεύθυνση το Σύνταγμα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι θερμοκέφαλοι δημιούργησαν προβλήματα στους επιβάτες.
Στο μετρό Συντάγματος τους περίμενε διμοιρία των ΜΑΤ, η οποία τους κυνήγησε μέχρι και το Μοναστηράκι. Μια μικρή ομάδα των νεαρών κατευθύνθηκε προς την Ομόνοια, όπου επιτέθηκε σε πολίτες, τραυματίζοντας 2 από αυτούς. Εκεί παρενέβη η Αστυνομία, προσάγοντας 42 άτομα προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες των τραυματισμών. Λίγη ώρα μετά και οι 42 αφέθηκαν ελεύθεροι… Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, η συμπεριφορά των τραμπούκων συνεχίστηκε και στον σταθμό του μετρό στο Αιγάλεω, όπου πολλοί μετανάστες τραυματίστηκαν από τη δράση των ακραίων εθνικιστών.
Το αβγό του φιδιού εξακολουθεί να εκκολάπτεται στις περιοχές του Κέντρου, με πρόσφορο έδαφος την αδιαφορία της Πολιτείας. Σήμερα στο Εφετείο αναμένεται να εκδικαστεί η υπόθεση της επίθεσης μελών της ομάδας «Αυτόνομοι Εθνικιστές» σε μετανάστες και αλληλέγγυους, πριν από δύο χρόνια στην περιοχή της Πανόρμου.”
Διάφορες εκτιμήσεις στο διαδίκτυο κάνουν λόγο για 4.000-10.000 άτομα

ERODOTOS
Σημ.axinosp:Ελπίζω να αρχίσει να γίνεται σαφές το κόστος της απεμπόλησης της εθνικής ταπείνωσης λόγω καθεστώτος κατοχής δωσιλόγων από τα προτάγματα ορισμένων. Στην πολιτική - ιδεολογία δεν υπάρχουν κενά. Αν ο νεοφασιστικός-νεοαποικιοκρατικός άξoνας του κοινωνικού πολέμου που εξαπολύει το πιο επιθετικό χρηματοπιστωτικό κεφάλαιο αποκτήσει ερείσματα, με τη μορφή φασιστικού "κινήματος από τα κάτω", με τάγματα εφόδου των αυτόκλητων επαγγελματιών "πατριωτών", θα είναι πολύ αργά...
Δ.Π.

2 σχόλια:

Μάρκο Ντέ Σάντ είπε...

...Τι "Τάγματα Εφόδου" ρε φίλε, TAΓΜΑΤΑ ΠΟΡΔΗΣ είναι αυτές οι νεοναζιστικές μαϊμούδες. Μόνο για να "χαϊδεύουν" κανένα Πάκη κάνουν, κι αυτό με την προστασία των ΜΑΤ.

Γαμώ τον Βασιλιά, γαμώ τον Μεταξά, γαμώ τον Παπαδόπουλο, και γαμώ και την ΑΔΕΡΦΗ τον Χίτλερ μαζί και όλα τα γουρούνια των Ες Ες που μόνο από τον κώλο μπορούσαν να χύσουν...

Μάρκο Ντέ Σάντ είπε...

... Ίμια και ΑΡΧΙΔΙΑ !

Οι παππούδες τους πούλησαν την Εθνική Αντίσταση, οι πατεράδες τους την Κύπρο και αυτοί τώρα βοηθάνε στο ξεπούλημα της χώρας στους τοκογλύφους...

Μια απλή ερώτηση: Οι λαθρομετανάστες φταίνε για το χάλι της χώρας;

Δεν είδα να κυνηγάνε κανένα μασόνο πολιτικάντη οι χρυσοσκατίτες...