Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Καθαρίστε τους μέχρι τον Μάρτιο

Του Παναγιώτη Μπουσμπουρέλη 
Οι αγορές αρχίζουν να προεξοφλούν ότι η Ευρώπη θα βρει λύσεις για τα προβλήματά της. Η άνοδος της Γερμανίας κατά 13,5% από την περίοδο πριν την Σύνοδο Κορυφής του Δεκεμβρίου δείχνει ότι η Ευρωζώνη δεν θα διαλυθεί. Στην κατεύθυνση αυτή οι εισαγγελείς ας κινηθούν και έναντι όλων στην Ελλάδα που αναπαράγουν το σκοτεινό μονοπάτι της δραχμής.

Δεν είμαστε δογματικοί και όχι κατά των υποτιμήσεων. Ομως η οποιαδήποτε κουβέντα για έξοδο από το ευρώ οδηγεί τον κόσμο σε αυτοκαταστροφικές λογικές και πυροβολά μόνος του τα πόδια του. Η χώρα μας ακόμα και τώρα πρέπει να αντιδράσει και να ολοκληρώσει γρήγορα αυτά που πρέπει να κάνει και έχει δεσμευθεί απέναντι στους εταίρους της.

Δυστυχώς η γελοιότητα στην Ελλάδα περισσεύει ακόμα και σήμερα. Την εκφράζουν όλοι οι απαξιωμένοι μικρο-πολιτικοι, μια ομάδα συνδικαλιστών που παίρνουν στο λαιμό τους το σύνολο των εργαζομένων και σίγουρα οι γνωστοί διαπλεκόμενοι που αφού επωφελήθηκαν κλέβοντας το δημόσιο, τώρα κλαίγονται για τις προβληματικές επιχειρήσεις τους που προμήθευαν το δημόσιο αλλά και τα προβληματικά τους media, στα οποία αρνούνται να βάλουν τα λεφτά τους, που έχουν φυγαδεύσει στο εξωτερικό.

Δεν θα μπούμε στο κουκλοθέατρο της δικαιοσύνης και την αναξιοπιστία του κρατικού μηχανισμού που αποκαλύφθηκε ακόμα και τώρα στον τομέα της φορολογίας. Αυτό όμως που πρέπει δυστυχώς να καταλάβουν όλοι αυτοί οι κύριοι και ας τους το δώσει όσο καλύτερα η γερμανική διοίκηση είναι ότι το παιχνίδι είναι over.

Δεν τους χρειάζεται άλλο η χώρα τους νοσήρούς τους εγκεφάλους ούτε τα λεφτά τους. Ας γίνουν μέχρι τον Μάρτιο όλοι μαζί στάχτη και μπούρμπουλη. 



Πηγή:www.capital.gr
Σημ.axinosp: Μπουσμπουρέλη επειδή ζητάς από τα αφεντικά σου της Γερμανικής διοίκησης( Κομαντατούρ), να μας συλλάβουν, γιατί μιλάμε υπέρ της δραχμής, σου απαντάμε με ένα βίντεο σε εσένα και σε όλα τα παπαγαλάκια του ΔΝΤ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Αχινέ για την ανάρτηση.

Στη παρούσα φάση προέχει να μη πολυδιασπαστούν οι εκτός κυνοβουλίου διάφορες πρωτοβουλίες, μέτωπα, κινήματα, κόμματα κλπ. Πρέπει όλες οι αντιμνημονιακές εκτός κυνοβουλίου δυνάμεις να κατέβουν ενωμένες. Να μας ενώσει όλους η διάσωση της Πατρίδας μας κατ'αρχάς και μετά βλέπουμε.