Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Toscafund: Εάν η Ελλάδα αποχωρήσει από το ευρώ η λέξη καταστροφή θα είναι λίγη... Θα υπάρξει ευρύτατη κοινωνική αναταραχή, πληθωρισμός που θα θυμίζει Ζιμπάμπουε και στρατιωτικό πραξικόπημα


Εάν η Ελλάδα αποχωρήσει από το ευρώ η λέξη καταστροφή θα είναι λίγη για να περιγράψει όσα πρόκειται να επαλουθήσουν, προβλέπει ο επικεφαλής οικονομολόγος του βρετανικού hedge fund Toscafund, Savvas Savouri. 
Όπως προβλέπει ο Savouri, η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα προκαλέσει ευρύτατη κοινωνική αναταραχή στην Ευρώπη, διαμόρφωση του πληθωρισμού σε επίπεδα που θα θυμίζουν Ζιμπάμπουε αλλά και στρατιωτικό πραξικόπημα...
Σύμφωνα με τον ίδιο, η υιοθέτηση ενός νέου νομίσματος στην Ελλάδα αμέσως μετά την αποχώρησή της από την Ευρωζώνη θα είναι αδύνατη. Η καθυστέρηση αυτή θα πυροδοτήσει τέτοιο σοκ στις τράπεζες, μέσω μαζικών εκροών καταθέσεων που δεν θα μπορεί με τίποτα να συγκριθεί.
"Η λέξη καταστροφή δεν θα είναι αρκετή για να περιγράψει όσα θα συμβούν", επαναλαμβάνει ο οικονομολόγος.
Και προσθέτει: "Όσοι εκτιμούν ότι μετά την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ θα υπάρξει σταθερότητα... απλά δεν έχουν αντιληφθεί το μέγεθος του σεισμού που θα προκληθεί σε κοινωνικό, οικονομικό και πολιτικό επίπεδο".

www.bankingnews.gr
Σημ.axinosp:Αν η Ελλάδα φύγει από την Ευρωζώνη, η καταστροφή θα είναι για το Παγκόσμιο Τραπεζικό 
σύστημα!!
Για τον απλό κοσμάκη, μπορεί στην αρχή να είναι δύσκολα αλλά επιτέλους θα ανασάνει λεύτερος πια !!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΣΑΒΒΟΥΡΗΣ.....