Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012

ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΣΤΗΝ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


Η Ελλάδα (μαυροφορεμένη) αλυσοδεμένη ξανά στην γερμανοκρατούμενη Ευρώπη.


Ο χορός των μαυροφορεμένων Ελληνίδων τραγουδάει το «Πότε θα κάνει Ξαστεριά».Εμφανίζονται οι πρώτοι αντάρτες.
 

Η Αντίσταση απελευθερώνει ξανά την Ελλάδα, η οποία ντύνεται στα λευκά και τυλίγεται με την σημαία. Όλοι μαζί τραγουδούν «Την Ρωμιοσύνη μην την κλαις». Η συναγωνίστρια Νάγια το αποδίδει «ακαπέλα» μοναδικά!Το δρώμενο συνεχίζεται στο κέντρο της Αθήνας.


Ο Γερμανός αξιωματικός σέρνει την «Ελλάδα» στον πεζόδρομο του Μοναστηρακίου.Οι μαυροφορεμένες Επαμίτισσες ακολουθούν, συμβολικά.


Οι Επαμίτες ξεσηκώνουν τους εκατοντάδες Αθηναίους, που βρίσκονται μεσημέρι της Κυριακής στο Μοναστηράκι και τα γύρω καφέ. Αυτοί ξαφνιάζονται στην αρχή και μετά χειροκροτούν.

Η πομπή συνεχίζεται ανάμεσα στον κόσμο μέχρι το Θησείο.Με φόντο την Ακρόπολη, ο «κατακτητής» εξουδετερώνεται οριστικά από τους αντιστεκόμενους Έλληνες. Μια υπόσχεση για το αύριο, ξανά.
ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ, ΤΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΕΩΝ, ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΟ-ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ!

Μπράβο σε όλη την Καλλιτεχνική Ομάδα του Ε.ΠΑ.Μ., που πήρε πάνω της και πραγματοποίησε σε χρόνο-ρεκόρ αυτό το δρώμενο.
Συγχαρητήρια ιδιαίτερα στις συναγωνίστριες Δάφνη, που σκηνοθέτησε το δρώμενο, και Φωτεινή, που υποδύθηκε την αιχμάλωτη Ελλάδα, στον «Γερμανό» μας (συναρπαστικός!) συναγωνιστή Ουΐλλιαμ, στις μαυροφορεμένες συναγωνίστριες και στους αντάρτες συναγωνιστές.

(Πατήστε πάνω στις φωτογραφίες για να τις δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος)
Φωτορεπορτάζ: MarianaNik

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://mhmadas.blogspot.gr/2012/10/blog-post_29.html#comment-form
Eδω στελεχος της δημαρ λεει καθαρα.Και στρατο να κατεβασουμε για να υπερασπισουμε την δημοκρατια! Εχουν ξεφυγει οι ανθρωποι.....