Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

ΕΠΑΜ: ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ!



  





ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Της Πολιτικής Γραμματείας
του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου
(Ε.Πα.Μ.)
Η μεγαλειώδης σημερινή απεργιακή κινητοποίηση και τα ογκώδη συλλαλητήρια που πραγματοποίησε ο λαός της Αθήνας και των άλλων πόλεων, συντάραξαν συνθέμελα την κατοχική κυβέρνηση της τρόικας.
 
Για άλλη μια φορά, η εμπροσθοφυλακή τους, οι πραιτοριανοί τους, τα αιματοβαμμένα ΜΑΤ, κατάφεραν να πνίξουν την πρωτεύουσα στη βία και τα ληγμένα και καρκινογόνα χημικά.
 
Η δράση των πραιτοριανών της δωσιλογικής τροϊκανής κυβέρνησης και η βία που εξαπέλυσαν, είχαν, για άλλη μια φορά, σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό δεκάδων άοπλων διαδηλωτών, ενώ ο θάνατος ενός απεργού διαδηλωτή δύσκολα μπορεί να θεωρηθεί εντελώς τυχαίο γεγονός.
 
Οι σπασμωδικές αυτές κινήσεις των δωσίλογων της κατοχικής κυβέρνησης, δείχνουν τον πανικό που άρχισε να τους κυκλώνει.
 
Οι προσπάθειές τους να διαλύσουν με κάθε μέσο την μεγαλειώδη συγκέντρωση των αγωνιζόμενων Ελλήνων, φανερώνει ότι μπροστά  στο επερχόμενο τέλος τους- που το βλέπουν να φτάνει σύντομα- δε διστάζουν μπροστά σε τίποτε.
 
Το ΕΠΑΜ καλεί τον ελληνικό λαό, να αντιληφθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα ότι η κυβέρνηση αυτή έχει πλέον  και  χρέη αίματος απέναντι στον ελληνικό λαό, που ο ίδιος ο λαός με την τεράστια δύναμη πουέχει, να απαιτήσει την άμεση αποπληρωμή τους. 
 
Πρέπει οι Έλληνες να συνειδητοποιήσουν ότι όσο πιο μαζικός γίνεται ο αγώνας τους, τόσο πιο μεγάλος είναι και ο πανικός των τρωκτικών της προδοσίας.
 
Αν οι κινητοποιήσεις του λαού, με 24ωρες απεργίες και διαδηλώσεις, τους έχει πανικοβάλει σε τέτοιο βαθμό ώστε να νεκρώνουν για ώρες τη ζωή στο κέντρο της πόλης, κλείνοντας ακόμα και τους σταθμούς του μετρό και του τραμ, ενώ δεν διστάζουν να πνίξουν την Αθήνα στην τυφλή βία, τότε είναι σίγουρο ότι η πρόταση του Ε.Πα.Μ. για
 
ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

που θα νεκρώσει τα πάντα, είναι το όπλο που τρέμουν ακόμα και να το σκεφτούν.
 
Το Ε.Πα.Μ., σαν ένδειξη τιμής προς το νεκρό διαδηλωτή- συναγωνιστή, τους δεκάδες τραυματίες από τη θηριωδία των εγκληματιών πραιτοριανών και τις χιλιάδες που αυτοβούλως έβαλαν τέρμα στη ζωή τους μη αντέχοντας πλέον τη ζοφερή κατάσταση που άθελά τους περιήλθαν, καλεί τον ελληνικό λαό να ορθώσει το μεγάλο του μπόι μπροστά στα πανικόβλητα ανθρωπάρια που τον κυβερνούν και να οργανώσει το συντομότερο δυνατό 

 
ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
 
και να αφανίσει από προσώπου Ελλάδας το συρφετό των προσκυνημένων.
Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012
Η Πολιτική Γραμματεία του Ε.Πα.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: