Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Τέρμα πια στην κοροϊδία- Γενική πολιτική απεργία διαρκείας – Να κατεβάσει ρολά ο δημόσιος κι ο ιδιωτικός τομέας τώρα με καταλήψεις και διαδηλώσεις παντού

Προς: Τα μέλη του Συλλόγου, ΔΟΕ, Συλλόγους Εκπ/κών  Π.Ε.,  Αιρετούς Α΄ ΠΥΣΠΕ Αθήνας, Αιρετούς ΑΠΥΣΠΕ Αττικής, Αιρετούς ΚΥΣΠΕ, Α’ ΑΠΥΣΠΕ, Συμβούλους σχολικής και προσχολικής αγωγής

ΘΕΜΑ: ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ/ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ/ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΑ ΡΟΛΑ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ


Το ρολόι της ζωής μας γυρνάει 100 χρόνια πίσω! Η επίθεση που δεχόμαστε είναι πρωτοφανής σε σφοδρότητα και αγριότητα. 

Ο εχθρός έχει παρατάξει τις δυνάμεις του και ετοιμάζεται για τη σύγκρουση. Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, ο λαός, να κάνουμε το ίδιο για τη συνολική αναχαίτισης της επίθεσης σήμερα. Αυτά τα μέτρα δεν πρέπει να περάσουν και η διαμαρτυρία δεν αρκεί. Γιατί το πέρασμά τους δεν είναι μια ακόμα υποβάθμιση της ζωής μας. Είναι άλλη ζωή. 

Η ζωή που μας «στήνουν» δε φαίνεται ακόμα σε όλους. Θα φανεί όταν τα μέτρα θα αρχίσουν να εφαρμόζονται. Η ζωή αυτή έχει εκατομμύρια ανέργους, ανάμεσα τους και χιλιάδες εκπαιδευτικούς ως αποτέλεσμα των απολύσεων και των μηδενικών προσλήψεων. Έχει λουκέτα σε σχολεία και νοσοκομεία, απολύσεις των παλιών εργαζομένων ώστε η αγορά εργασίας να «τελειώνει» με δικαιώματα και αποζημιώσεις και δουλεία για όσους εργάζονται. Έχει απίστευτη φορολογική επιδρομή, σπίτια να βγαίνουν στο σφυρί κατά χιλιάδες, την απειλή της αξιολόγησης που θα εξορμά για να υποτάξει και να απολύσει, αύξηση στο ωράριο, απλήρωτη εργασία, δουλειά όποτε κι όταν θέλει το σχολείο, ο εργοδότης. Έχει λεηλασία του πλούτου του τόπου μας, κάθε σπιθαμή αυτής της γης μετατρέπεται σε φαγοπότι για το κεφάλαιο. 

Για να μη ζήσουμε μια τέτοια ζωή, για να μην παραδώσουμε τα παιδιά μας δούλους του 21ου αιώνα, αξίζει να αγωνιστούμε!
Τα ψέματα τέλειωσαν. Τα βήματα σημειωτόν,  οι 24ωρες σκόρπιες απεργιακές κινητοποιήσεις, μια εδώ και μια εκεί, που οργανώνουν μέχρι σήμερα οι συνδικαλιστικές ηγεσίες σε ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ είναι εντελώς αναντίστοιχες της επίθεσης, ανίκανες να βάλουν φραγμό και να τα ανατρέψουν.

Να σαλπίσουμε συνολικό και πολίτικο αγώνα με όλα τα μέσα, με μαχητικότητα, αποφασιστικότητα και διάρκεια, αγώνα ανατροπής!

Οι εργαζόμενοι σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, με πολιτική απεργία διάρκειας ΤΩΡΑ, με καταλήψεις και αποκλεισμούς, μαχητικές συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα μπορούν και πρέπει να γίνουν φραγμός στη γενική λεηλασία που ετοιμάζουν.


Τώρα είναι η ώρα να γίνουν πράξη οι αγωνιστικές διακηρύξεις, ειδάλλως θα είναι «τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα» και αγωνιστικές κορώνες για εσωτερική κατανάλωση και ιδιοτελείς πολιτικές σκοπιμότητες.

Ζωή για τους εργαζόμενους, την ελληνική κοινωνία ολόκληρη δεν μπορεί να υπάρξει όσο είμαστε εγκλωβισμένοι στην εξυπηρέτηση του χρέους και των τραπεζών που μας επιβάλλει η Ε.Ε. το Δ.Ν.Τ. τα κέρδη του κεφαλαίου. Ζωή με την πολιτική τους, τα μνημόνια και τα αντεργατικά αντιλαϊκά καταστροφικά μέτρα δεν υπάρχει, μόνο η φτώχεια και η  εξαθλίωση θα γιγαντώνεται. 
Άλλος δρόμος μπορεί να ανοίξει για τους εργαζόμενους. Ένας δρόμος που περνά από τη διαγραφή του χρέους και την παύση πληρωμών, από την εθνικοποίηση των τραπεζών και την αποδέσμευση, από αυτούς που συντονίζουν την επίθεση εναντίων μας, με το ευρώ, την ΕΕ, το ΔΝΤ. Με την αναδιανομή του πλούτου υπέρ των εργαζόμενων, για να γίνουμε οι παραγωγοί του πλούτου, αφέντες του κόπου μας!

Με αυτή τη διάθεση δηλώνουμε αποφασισμένοι να βρεθούμε μπροστά με όλες μας τις δυνάμεις, σε όλη την μάχη. Καλούμε σωματεία εκπαιδευτικών και άλλων εργαζομένων να συνυπογράψουμε αντίστοιχες αποφάσεις αγώνα. 

Συμμετέχουμε στην ανοιχτή συνέλευση-σύσκεψη που καλούν τα σωματεία, την Τέταρτη 31/10/2012, στο Πολυτεχνείο, στις 6.30 μ.μ. για να συγκεκριμενοποιήσουμε και να συντονίσουμε τις δράσεις μας,  για να συγκροτήσουμε μια μεγάλη πρωτοβουλία αντίστασης και ανατροπής
Καλούμε τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά κι ενεργητικά, να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας.


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»
Βαθύ κόκκινο

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://www.inews.gr/247/synavlia-allilengyis-me-angelaka-malama-ioannidi-ka.htm
Ολοι στο σπορτιγκ.
Δημητρης Δ