Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2012

Eρώτηση Βρετανού δημοσιογράφου στον Α.Τσίπρα

"Ein britischer Journalist will noch wissen, ob es für Griechenland nicht höchste Zeit sei, den Euro zu verlassen, der das Land ins Unglück gestürzt habe. Doch davon will Tspiras nichts wissen. Ein Austritt komme vielleicht für Deutschland in Frage, denn dieses Land habe ja andere Möglichkeiten. Für Staaten wie Griechenland oder Italien sei das nicht der Fall. Außerdem würde das Auseinanderbrechen der Gemeinschaftswährung die europäische Einigung bedrohen und eine internationale Krise verursachen, schließlich sei der Euro die zweitgrößte Währung der Welt. Das hätte auch Angela Merkel nicht anders gesagt."
"Σε ερώτηση Βρετανού δημοσιογράφου αν ήρθε ο καιρός η Ελλάδα να εγκαταλείψει το ευρώ, που έχει επιφέρει τόσα δεινά στη χώρα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι η έξοδος από το ευρώ ίσως αποτελεί επιλογή για μια χώρα όπως η Γερμανία που έχει και άλλες δυνατότητες, όχι όμως για την Ελλάδα και την Ιταλία. Εκτός αυτού μια έξοδος θα απειλούσε την ευρωπαϊκή ενοποίηση και θα προκαλούσε παγκόσμια οικονομική κρίση.

Ακόμα και η Άγκελα Μέρκελ δεν θα επιχειρηματολογούσε διαφορετικά, καταλήγει η Frankfurter Algemeine, (η "Καθημερινή" της Γερμανίας ) ..

faz.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: