Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Ειδικός φρουρός έβγαλε το όπλο του σε μπαρ και έφαγε ξύλο


Ειδικός φρουρός φέρεται να τράβηξε πιστόλι σε μαγαζί στο Γκάζι, μετά την παρεξήγηση με διπλανή παρέα.
Επίσης όμως φαίνεται να έφαγε τόσο πολύ ξύλο ώστε να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.
Όπως λένε τα στοιχεία, το περιστατικό έγινε αργά το βράδυ του Σαββάτου σε γνωστό μαγαζί στην περιοχή Γκάζι. Η μία από τις δύο παρέες παρενόχλησε ή παρενοχλούσε γυναίκα από το άλλο τραπέζι, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί παρεξήγηση. 
Ανάμεσα στη μία παρέα ήταν και ένας ειδικός φρουρός, εκτός υπηρεσίας, ο οποίος όμως, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, είχε μαζί του το πιστόλι του το οποίο και έβγαλε.
Στη θέα του πιστολιού η άλλη παρέα εξαγριώθηκε ακόμη περισσότερο και ξυλοκόπησε τον ειδικό φρουρό ο οποίος και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.
Στο σημείο βρέθηκαν και δύο κάλυκες αλλά δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν ο ειδικός φρουρός χρησιμοποίησε το όπλο του.
Η αστυνομία έχει ζητήσει τη διεξαγωγή ΕΔΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: