Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΑΜ_8-10-12



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Τα μέτρα που εξάγγειλε η κυβέρνηση μέσω της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής (ΓΑΔΑ), υπερβαίνουν σε ύφος και περιεχόμενο ακόμα και το γνωστό ‘’αποφασίζομεν και διατάσσομεν’’ της χούντας των συνταγματαρχών.
Στην προκειμένη περίπτωση αποτελεί ντελίριο παραφροσύνης αλλά ταυτόχρονα και φόβου , έντρομων ανθρωπάριων ,υπάκουων δούλων ξένων κατακτητών που άρχισαν να πανικοβάλλονται μπροστά στο επερχόμενο τέλος τους που διαβλέπουν να πλησιάζει σύντομα.
Όλα τα αυταρχικά , χουντικά και τυραννικά καθεστώτα αντιδρούν με τον ίδιο σπασμωδικό τρόπο , από τον πανικό που τα καταλαμβάνει μπροστά στο διαφαινόμενο τέλος τους.
Συμβουλεύουμε τα ανδρείκελα της εσωτερικής τρόϊκα (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) να παραδώσουν την εξουσία στο λαό με όσο το δυνατόν πιο ειρηνικό τρόπο γίνεται – και όσο ακόμα υπάρχει καιρός – πριν από το επερχόμενο ξέσπασμα του λαού.
Δεν μπορούν – παραμονές της επετείου της αποχώρησης των ναζιστικών θηρίων από τον τόπο μας – να υποδέχονται με δουλικό τρόπο την ηγεσία των απογόνων εκείνων των θηρίων και να απαιτούν από τον ελληνικό λαό να σκύψει και να σωπάσει .
Ο ελληνικός λαός όμως δεν πρόκειται να τους μοιάσει. Θα τους πετάξει σύντομα στα σκουπίδια της ιστορίας και θα τους τιμωρήσει , έτσι όπως αξίζει σε προδότες και δωσίλογους .

Γραφείο Τύπου
ΕΠΑΜ
8 /10 /2012



 
"Οταν πολεμάς για τη λευτεριά, είσαι κιόλας λεύτερος" Ν.Καζαντζάκης

Εμπρός για τη ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ !

Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία - Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ....