Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2012

Ο Ανδρέας αντικαταστάτης του Λουκάνικου στις διαδηλώσεις !!!

 O σκύλος σύμβολο που βρισκόταν σε όλες τις πορείες του 2011 Λουκάνικος δεν συμμετέχει πλέον στις πορείες.
Ο λόγος είναι ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, βρήκε επιτέλους το σπίτι του και δεν θα εμφανιστεί ξανά σε πορείες και διαδηλώσεις....
Πλέον, εμβολιάζεται, όποτε χρειαστεί, παρακολουθείται από κτηνιάτρους και έχει την αγάπη των ανθρώπων που τον φροντίζουν!​​
Αυτός είναι ο Ανδρέας, ο σκύλος που «αντικατέστησε» τον Λουκάνικο,και τον οποίο θα βλέπετε πλέον στις επόμενες διαδηλώσεις ώσπου και αυτός να βρει μια ζέστη αγκαλιά και αγάπη .
citypress-gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η καταστολη συνεχιζεται.Η αστυνομια εχει αγριεψει...
http://tvxs.gr/news/ellada/guardian-i-gada-metatrapike-se-ampoy-gkraimp-gia-toys-15-antifasistes
Δ.Β