Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2012

ΕΠΑΜ:ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΕΣΕΙΣ; ΑΓΩΓΗ ΕΜΕΙΣ!(ΚΥΒΕ, 3-10-12)Απόσπασμα από την εκδήλωση του ΕΠΑΜ στο ΚΥΒΕ Περιστερίου με θέμα τα χαράτσια και την φοροεπιδρομή, την 3η Οκτωβρίου 2012. Ο γ.γ. Του ΕΠΑΜ Δημήτρης Καζάκης, το μέλος της Π.Γ. Δημήτρης Κυπριώτης, ο νομικός Μ.Μαρινάκος, ο οικονομολόγος Φάνης Καρμπαλούρης και η δημοσιογράφος Γεωργία Μπάστα αναλύουν την πολιτική πρωτοβουλία που αναλαμβάνει το Μέτωπο προκειμένου οι έλληνες πολίτες να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά την φοροεπιδρομή εναντίον τους και να μην πληρώσουν τους παράνομους και καταχρηστικούς φόρους, και εξηγουν τα ΓΙΑΤΙ, τα ΠΩΣ, τα ΠΟΤΕ και τα ΠΟΥ που εκφράζονται μέσα απο τις απορίες που γεννιούνται στο πολυάριθμο κοινό της εκδήλωσης... Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Όλοι μαζί μπορούμε να βάλουμε ένα τέλος στο κολαστήριο που μας έχουν επιβάλει ξένα και ντόπια αρπακτικά. Κανένα νοικοκυριό στην ανέχεια. Κανένα νοικοκυριό στην λαιμητόμο της δήμευσης. Κανένα νοικοκυριό αιχμάλωτο των τραπεζών. Ενημερωθείτε, Αντισταθείτε, Οργανωθείτε στο ΕΠΑΜ! Εμπρός για την Γενική Πολιτική Απεργία διαρκείας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: