Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2012

Ένα απίστευτο κείμενο του Γερμανικού ΥΠΕΞ για τους Έλληνες! Διαβάστε τι γράφει


Τα αποσπάσματα που ακολουθούν προέρχονται από εκθέσεις κοινωνιολογικης και οικονομικής μελετης της ελληνικής κοινωνίας του Γερμανικού ΥΠΕΞ.
Διαβάστε τα:
“Τα οικονομικά μέτρα που έχουν επιβληθεί στην Ελλάδα έχουν προκαλέσει  την πτώχευση και την εξαθλίωση της λεγόμενης μεσαίας τάξης των πολιτών που είναι και το μεγαλυτερο μέρος της Ελληνικής κοινωνίας. Το καλό είναι για την Γερμανία ότι οι πτωχεύσαντες Ελληνες δεν έχουν μετατραπεί σε αιστερούς. Οι φτωχοί και άνεργοι ή οι εργαζόμενοι αλλά μηδενικά σχεδόν αμοιβόμενοι Έλληνες στον ιδωτικό ή δημόσιο τομέα σκέπτονται σοσιαλιστικά αλλά παραμένουν εθνικόφρονες με την ευρεία έννοια του όρου εξαρτημένοι και δεσμευμένοι στα παλαιά κόμματα, αυτό είναι κάτι που συμφέρει την Γερμανία”…

“Ο φτωχός Έλληνας δημόσιος ή ιδιωτικός υπάλληλος ή ο άνεργος  θεωρεί προσωπική προσβολή εαν κάποιος τρίτος προσπαθήσει να του επιβάλλει μια γνώμη. Δυσπιστεί αμέσως με κάθε τι που του μοιάζει με προπαγάνδα. Θέλει να διαμορφώσει μόνος του γνώμη και να μπορεί να την στηρίζει. Για αυτό το λόγο πρέπει να παρουσιάζουμε στους ¨Ελληνες πραγματικά και συγκεκριμένα γεγονότα αλλά με διαλλακτικό τρόπο”.

Προφανώς θα υποθέσετε ότι είναι κείμενα που γράφτηκαν σήμερα και αφορούν στον δοκιμαζόμενο σύγχρονο νεοέλληνα . Τον νεόπτωχο.
Κι όμως έχουν γραφτεί  πριν από εβδομήντα περίπου χρόνια από γερμανούς αξιωματούχους του Γ Ράιχ! 

OnAlert

Δεν υπάρχουν σχόλια: