Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2012

Δ.ΚΑΖΑΚΗΣ: ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ, ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ!

Στο συγκεκριμένο απόσπασμα της "Εκπομπής ΑΕ", στο "ΑRΤ FΜ" με τη δημοσιογράφο Γεωργία Μπάστα, την 19η Οκτωβρίου 2012, ο γ.γ. του ΕΠΑΜ Δημήτρης Καζάκης ερωτώμενος για τη μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση της προηγούμενης ημέρας (18 Οκτωβρίου 2012) στην οποία δυστυχώς ένας διαδηλωτής έχασε τη ζωή του, δίνει την προσωπική του μαρτυρία και ανάλυση, αλλά κυρίως συνιστά στους πραιτωριανούς ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, μια και σε πολύ λίγο καιρό πια, δεν θα είναι σε θέση να το πράξουν. 
Παράλληλα ανακοινώνει στον αέρα πως το ΕΠΑΜ θα φροντίσει να εξαντλήσει κάθε νόμιμο και ένδικο μέσο προκειμένου να βοηθήσει την προστασία του λαού απέναντι στους πραιτωριανούς...
πηγη βιντεο: vnousis

Δεν υπάρχουν σχόλια: