Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2012

Φεύγει και η Bayer από την Ελλάδα;

Φεύγει και η Bayer από την Ελλάδα;
Μπορεί να πήγε η εταιρεία Bayer στη συνάντηση με την Καγκελάριο της Γερμανίας Αγκέλα Μέρκελ, όμως  πληροφορίες φέρουν τη γερμανική φαρμακευτική εταιρεία να μας κουνά σύντομα μαντήλι.Αληθεύει άραγε; Βέβαια η εταιρεία τονίζει ότι στην Ελλάδα θα παραμείνει στο χώρο των φυτοφαρμάκων, η οποία χάρη στις καλές τις σχέσεις με τις γερμανικές τράπεζες έχει ρευστότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: