Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2012

Εξοργισμένοι οικοδόμοι έσπασαν αυτοκίνητο που επέβαινε μέλος της αποστολής του ΔΝΤ


«Γυαλιά-καρφιά» τα έκαναν οικοδόμοι στο κέντρο της Αθήνας, την ώρα που διέρχονταν από την οδό Αμερικής αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε γυναίκα-μέλος της αποστολής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της zougla.gr, oι οικοδόμοι, πριν από μία περίπου ώρα προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές στο Volvo στο οποίο επέβαινε η γυναίκα, προκαλώντας ζημιές.

Άνδρες της Ασφάλειας παρενέβησαν και απομάκρυναν τη γυναίκα, δίνοντας ένα τέλος στο συμβάν.
Zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια: