Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Αγωνιστικό προσκλητήριο στα μέλη, τους φίλους του ΕΠΑΜ και όλο το Λαό (7/10.2012)



epam2
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ
στα Μέλη, τους Φίλους του Ε.Πα.Μ. και όλο το Λαό

Το Ε.Πα.Μ. εκτιμώντας τις τελευταίες εξελίξεις και τα νέα δεδομένα, καλεί τον λαό σε μαζική αγωνιστική επαγρύπνηση.
Εκτιμούμε ότι η παρούσα συγκυβέρνηση του μνημονίου, η τελευταία εκδοχή του κατοχικού καθεστώτος, παραπαίουσα και έχοντας μέσα σε μόλις 4 μήνες ολοένα και περισσότερα στρώματα του λαού απέναντί της, αποτείνεται απευθείας στους ξένους προστάτες της, προκειμένου να κρατηθεί στην εξουσία.
Η επίσκεψη της φράου Μέρκελ έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή, όπου οξύνονται οι κοινωνικές και ταξικές συγκρούσεις, εντείνεται η κατασταλτική πολιτική του καθεστώτος, με τις αστυνομικές δυνάμεις, τα συμπληρωματικά σ’ αυτές «τάγματα εφόδου» και τη τρομοκρατία, προκειμένου να καμφθεί κι άλλο το φρόνημα του λαού, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η καταστροφή με τα νέα μέτρα, το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου, η εφαρμογή των ΕΟΖ (Ειδικών Οικονομικών Ζωνών) και τελικά ο διαμελισμός της χώρας.
Από την άλλη πλευρά και η φράου Μέρκελ βρίσκεται στην ανάγκη να δηλώσει προς πάσα κατεύθυνση ποιος κάνει κουμάντο και να προωθήσει τα γερμανικά σχέδια στην ευαίσθητη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, όπου το καζάνι της έντασης είναι έτοιμο να εκραγεί με απρόβλεπτες συνέπειες και για την ίδια τη χώρα μας.
Κρατώντας πάντα στο χέρι της τη λίστα Χριστοφοράκου η εκπρόσωπος του γερμανικού οικονομικού ιμπεριαλισμού έρχεται να εκβιάσει ασφυκτικά τους εγχώριους δωσίλογους-υπαλλήλους της και να παραπλανήσει για μια ακόμα φορά τους Έλληνες πολίτες με διάφορες «χάντρες και καθρεφτάκια», με  ενδεχόμενη «επιμήκυνση» του μνημονίου που στην πράξη θα σημαίνει την ολοκληρωτική εξάρτηση και καταστροφή.
Καλούμε τον λαό να σταθεί ακλόνητος απέναντι στα προωθούμενα «νέα μέτρα», τις διώξεις και τα μασκαρέματα του καθεστώτος και να εντείνει τις κινητοποιήσεις του με στόχο τη
ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
για τη ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ τους και την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ της χώρας μας.
Καλούμε όλους σε μαζική και μαχητική παρουσία
τη Δευτέρα και την Τρίτη στα συλλαλητήρια που οργανώνονται.
  • Τη Δευτέρα 8/10: Το Ε.ΠΑ.Μ. θα συγκεντρωθεί στις 5:30 το απόγευμα στο χώρο της Παλαιάς Βουλής, μπροστά στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη
  • Την Τρίτη 9/10: Το Ε.ΠΑ.Μ. θα εκτιμήσει τις δυνατότητες πρόσβασης στο ίδιο σημείο (άγαλμα του Κολοκοτρώνη), στις 12:30 το μεσημέρι, ήεναλλακτικά, στην περίπτωση που θα είναι δύσκολη η πρόσβαση λόγω αστυνομικού κλοιού, σε σημείο που θα γνωστοποιηθεί όσο έγκαιρα γίνεται.

Η Πολιτική Γραμματεία του Ε.ΠΑ.Μ.
7 Οκτωβρίου 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: