Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

BΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΠΟΥΤΙΝ: "Αν η Ελλάδα είχε δραχμή θα είχε και εθνική κυριαρχία"



Σε μια εντυπωσιακή δήλωση προχώρησε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν, αναφορικά με την ελληνική οικονομική κρίση μιλώντας στο γνωστό forum του Διεθνούς Ομίλου "Βαλντάι", που έχει χαρακτηριστεί και Νταβός της Ρωσίας
Αναφερόμενος στην ελληνική οικονομική καταστροφή επέρριψε την ευθύνη στην αδυναμία της Ελλάδας να "σηκώσει" ένα νόμισμα όπως το ευρώ και επέκρινε εμμέσως την απόφαση να ενταχθεί η Ελλάδα στην ευρωζώνη, σημειώνοντας: "Κοιτάξτε τι έχει γίνει στην Ελλάδα με το ευρώ. Εάν η Ελλάδα είχε ακόμα ως νόμισμα της την δραχμή, τότε θα μπορούσε να είχε προχωρήσει σε υποτίμηση, με αποτέλεσμα να μην βιώνει τα σημερινά προβλήματα και να έχει γλιτώσει την κρίση".


Μάλιστα ο Ρώσος πρόεδρος συμπλήρωσε πως " Αυτό θα ήταν ένα μήνυμα πως η μακροοικονομία ν(σ.σ. εννοεί δημοσιονομική κατάσταση) θα μπορούσε να ανακάμψει από εσωτερικές διορθωτικές κινήσεις, ενώ τώρα δεν υπάρχει άλλη λύση, από το να καταφεύγουν διαρκώς σε δάνεια. Και όταν κάποιος μπαίνει στον φαύλο κύκλο του εξωτερικού δανεισμού στο τέλος οδηγείται σε εκχώρηση της κυριαρχίας του.
Οι παραπάνω δηλώσεις έχουν ιδιαίτερο βάρος, ακριβώς γιατί γίνονται από έναν, ας πούμε, "ουδέτερο παρατηρητή" της ελληνικής τραγωδίας, ο οποίος δεν έχει κανένα συμφέρον, φυσικά, να βγει η Ελλάδα από την ευρωζώνη, το αντίθετο θα λέγαμε, αφού έχει τονιστεί επανειλημμένα ότι κάτι τέτοιο θα σήμαινε μεγάλα προβλήματα και για την ρωσική οικονομία βάσει της αρχής του ντόμινο
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: