Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Πάμε για πτώχευση εντός Ευρώ το Δεκέμβρη;


H κατάργηση των εφόρων σε όλη τη χώρα βγάζει είδηση ή διάδοση. Πέντε τουλάχιστον απερχόμενοι διευθυντές μεγάλων εφοριών μιλώντας στο spirospero.gr, είπαν ότι: Η ανεξήγητη αιφνίδια κατάργηση όλων των διευθυντών, υποδιευθυντών και τμηματαρχών σε όλες τις εφορίες της χώρας, προαναγγέλλει «πτώχευση της Ελλάδας εντός Ευρώ», η οποία «θα γίνει πράξη στις 6 Δεκεμβρίου του 2012».



Και προσθέτουν ότι για να δικαιολογηθεί η πτώχευση πρέπει το επίμαχο διάστημα να μην υπάρχουν έσοδα. Οι έφοροι αυτοί τονίζουν ότι με την αντικατάσταση των διευθυντών, των υποδιευθυντών και των τμηματαρχών σε όλες τις εφορίες πάνω στους παραγωγικούς μήνες είσπραξης εσόδων επιτυγχάνουν να μείνουν άδεια τα ταμεία του δημοσίου.
Το σχέδιο της πτώχευσης, λένε οι ίδιοι οι απερχόμενοι έφοροι ήταν γνωστό σε πολυεθνικές και μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις που φρόντισαν και φροντίζουν να φύγουν από την Ελλάδα. 
Υποστηρίζουν ότι από το Δεκέμβριο του 2012 ως το Μάρτη του 2013 θα διαλυθεί ο κρατικός ιστός, θα γίνει κόλαση στη χώρα και θα υποστηρίξουν ότι είναι μοναδική ευκαιρία να επανιδρύσουν το κράτος.
Η μαύρη αυτή «είδηση» προέρχεται από αγανακτισμένους διευθυντές εφοριών οι οποίοι καταργήθηκαν σε μηδέν χρόνο και ίσως η πληροφόρησή τους να είναι παραπλανητική.
Εμείς καταγράφουμε πάντως, τα όσα λένε και το άμεσο μέλλον θα δείξει...

Δεν υπάρχουν σχόλια: