Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2012

Χαμογέλα παλιορουφιάνε...


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αντιφασιστική εκδήλωση στο Κουκάκι στις 27/10
Η Λαΐκή Συνέλευση Κουκακίου Πλάκας διοργανώνει στις 27 Οκτωβρίου στον πεζόδρομο της Γεωργίου Ολυμπίου, στις 5:30μμ, εκδήλωση με θεμα: "28η Οκτωβρίου: ενα διαφορετικό ΄μαθημα΄ ιστορίας"

Aπο τις σημαντικότερες στιγμές της ελληνικής σύγχρονης ιστορίας είναι το "ΟΧΙ" του ελληνικού λαού της 28ης Οκτωβρίου.

Ενα "ΟΧΙ" απέναντι στο φασισμό του Μουσολίνι και του Χίτλερ, απέναντι στο ρατσισμό, στην τρομοκρατία της εθνικής καθαρότητας και στις γενοκτονίες του ναζισμού. Ένα "ΟΧΙ" αυθόρμητο που κόστισε τις ζωές χιλιάδων αγωνιστών και αγωνιστριών από τους ναζί και τους συνεργάτες τους.

Σήμερα αυτό το "ΟΧΙ" γίνεται επίκαιρο όσο ποτέ. Ο φετινός εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου θέλουμε να γινει πηγή έμπνευσης, για την άρθρωση των δικών μας "ΟΧΙ" απέναντι στο νεοναζισμό και στον εκφασισμό της ελληνικης κοινωνίας. Των δικών μας "ΟΧΙ" απεναντι στον κοινωνικο κανιβαλισμό που επιβάλλεται, και των δικών μας ¨ΝΑΙ" στην κοινωνία της αλληλεγγύης, της ισότητας και του σεβασμού της διαφορετικότητας.

Έτσι η Λαϊκή Συνέλευση Κουκακίου Πλάκας διοργανώνει στις 27 Οκτωβρίου στον πεζόδρομο της Γεωργίου Ολυμπίου, στις 5:30μμ, εκδήλωση με θεμα:

"28η Οκτωβρίου: ενα διαφορετικό ΄μαθημα΄ ιστορίας"

Τη συζήτηση θα ανοίξουν:

Παύλος Χαραμής (μελος Δ.Σ. Κέντρου Μελετών και Τεκμηρίωσης ΟΛΜΕ)
Θεόδωρος Καλλίνος (Αμάρμπεης) (Διοικητής 16ης Μεραρχίας ΕΛΑΣ)
Σίσσυ Βωβού (μέλος Αντιφασιστικης κίνησης Ποτε Ξανά)
Eναντια στον φασισμο.
Δημητρης Δ