Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2012

Καταληκτική ημερομηνία συλλογής δικαιολογητικών για συμμετοχή στη συλλογική αγωγή του Ε.ΠΑ.Μ.


Από την Επιτροπή Νομικής Αλληλεγγύης ανακοινώνεται ότι η παραλαβή των δικαιολογητικών για συμμετοχή στη συλλογική αγωγή του Ε.ΠΑ.Μ. θα συνεχισθεί μέχρι και τηνΠαρασκευή 19/10/2012.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ.

Σχετικά με το ερώτημα πολλών φίλων και μελών μας περί δευτέρου κύκλου  αγωγών, αυτό θα απαντηθεί οριστικά και συγκεκριμένα, την Παρασκευή το βράδυ 19/10/2012 ή το αργότερο Σάββατο 20/10/2012
Επιτροπή Νομικής Αλληλεγγύης του Ε.ΠΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: