Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2012

"Μαζί,μαζί να φύγουν οι ναζί"! φώναζαν "πρασινοσκούφηδες" στη συγκέντρωση.`Μαζί,μαζί να φύγουν οι ναζί`! φώναζαν `πρασινοσκούφηδες`  στη συγκέντρωση.ΒΙΝΤΕΟ


Η εντολή του Α/ΓΕΕΘΑ Μιχάλη Κωσταράκου να μην γίνονται διαδηλώσεις στρατιωτικών με στολή προφανώς δεν αφορά και τους έφεδρους. Ειδικά τους “πρασινοσκούφηδες” έφεδρους οι οποίοι όπως θα δείτε στο ρεπορτάζ του Αλ Τζαζίρα όχι μόνο κατέβηκαν στις διαδηλώσεις με στολή και πράσινα μπερέ, αλλά φώναξαν και συνθήματα που αν τ΄ άκουγε ο κ.Σαμαράς και το επιτελείο του θα …ανατρίχιαζαν: “Μαζί, μαζί να φύγουν οι ναζί”, φώναζαν και μέσω του Αλ Τζαζίρα έκαναν τον γύρο του κόσμου!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Δεν υπάρχουν σχόλια: