Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΣΠΙΔΑ

Για να τελειώνουμε: Η κοπέλα συλλαμβάνεται στην Αμαλίας, μετά το τραμ, απέναντι από τον εθνικό κήπο με τον τρόπο που βλέπετε στις φωτο, από τον ματατζή κίτρινο (σήμα διμοιρίας) 1236. Μετά, την κατεβάζουν από την Ξενοφώντος , περνάνε κάθετα την Φιλελλήνων κι εκεί είναι που την κάνει ανθρώπινη ασπίδα, μερικά μέτρα πριν τη Νίκης. Όταν τελειώνει εκεί η ιστορία, συνεχίζουν , στρίβουν τη Νίκης δεξιά, βγαίνουν Μητροπόλεως, κάτω από τη πλατεία Συντάγματος, ανεβαίνουν βασιλέως Γεωργίου κι εκεί στο φράχτη με άλλους συλληφθέντες πάνε για την κλούβα. Οι φωτογραφίες τριών φωτογράφων ακολουθούν αυτή τη πορεία. Γι’ αυτό τις ενσωματώσαμε στο χάρτη που βλέπετε. (1,2,3,4)
spyrostsakiris

Δεν υπάρχουν σχόλια: