Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2012

Οι Ελβετοί ετοιμάζουν στρατό για την περίπτωση διάσπασης της Ευρωζώνης

Μπορεί να μοιάζει με ανέκδοτο αλλά είναι πραγματικότητα. Η Ελβετία προετοιμάζει το στρατό της για το ενδεχόμενο να «υπερασπιστεί» τα σύνορά της σε περίπτωση διάσπασης της Ευρωζώνης!

Με αφορμή τις αλλεπάλληλες διαδηλώσεις κατά των μέτρων λιτότητας σε ολοένα και περισσότερες χώρες της ΕΕ, η Ελβετία, που ιστορικά φημίζεται για την ουδετερότητά της, ανασυντάσσει τις δυνάμεις της και ήδη πραγματοποίησε τον Σεπτέμβριο στρατιωτική άσκηση με την κωδική ονομασία “Stabilo Due” προκειμένου να μπορεί να αντιδράσει στην αστάθεια που επικρατεί στην Ευρώπη και να δοκιμάσει την ταχύτητα με την οποία – εφόσον χρειαστεί – θα μπορέσει να αναπτύξει τις στρατιωτικές της δυνάμεις.


Η ελβετική εφημερίδα Der Sonntag έγραψε ότι η άσκηση επικεντρώθηκε σε χάρτη επικινδυνότητας του 2010 και περιλάμβανε την ενημέρωση του στρατιωτικού προσωπικού όσον αφορά στην απειλή εσωτερικής αναταραχής μεταξύ αντιμαχόμενων παρατάξεων, καθώς και την πιθανότητα εισόδου μεταναστών από Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία και Πορτογαλία.

Την είδηση αναπαρήγαγε και το τηλεοπτικό δίκτυο CNBC (δείτε εδώ: http://www.cnbc.com/id/49385502) γεγονός που προκάλεσε την επίσημη απάντηση του υπουργείου Άμυνας της Ελβετίας. Μια δήλωση που αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά, καθώς η ελβετική κυβέρνηση δηλώνει ότι «δεν αποκλείει την πιθανότητα να υποχρεωθεί να αναπτύξει στρατεύματα στα επόμενα χρόνια»...
Πρώτο Θέμα 
Σημ.axinosp: Οι παγκόσμιες οικονομικές ελίτ φοβούμενες Πανευρωπαϊκή εξέγερση ετοιμάζουν το τελευταίο οχυρό των Τραπεζιτών την Ελβετία.
 Ξεχνούν βέβαια ένα πράγμα πολύ σημαντικό, οι Ελβετοί ήσαν ανθρωποφάγοι μέχρι την εποχή των Ρωμαϊκών χρόνων και ξέρετε στα δύσκολα τα ανθρώπινα ένστικτα βγαίνουν στην επιφάνεια, αλλά βέβαια τότε θα είναι αργά να το καταλάβουν .!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: