Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Απειλές δέχτηκε ο θαρραλέος Μητροπολίτης που έγραψε κατά της Χρυσής Αυγής!


Το άρθρο του Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης για τα όσα έγιναν στο θέατρο Χυτήριο, έκανε πάταγο και φαίνεται ότι ενόχλησε πολλούς. Ειδικά τα όσα ανέφερε για τους Χρυσαυγίτες "πόνεσαν" πολύ. Και οδήγησαν στο απίστευτο: Ιεράρχης να δέχεται απειλές!!!
Λίγες ημέρες μετά τις επικριτικές θέσεις που εξέφρασε για τη δράση της Χρυσής Αυγής, ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλος δέχθηκε απειλές κατά της ζωής του.



Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Pheme.gr, ο άγνωστος δράστης αρχικώς τηλεφώνησε στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δημητρίου, στη Σιάτιστα, και απείλησε τον Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλο με χυδαίες, ακατονόμαστες εκφράσεις.

"Πείτε του ότι θα έρθουμε εκεί και θα σας γαμ……"!

Αυτό τα λόγια άκουσε εμβρόντητος ο ιερέας του Μητροπολιτικού Ναού ο πατήρ-Στέφανος, και έντρομος έσπευσε να ενημερώσει τον πρωτοσύγκελο της Μητρόπολης, αρχιμανδρίτη κ. Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλο για την αήθη  τηλεφωνική απειλή.



Σαν να μην έφτανε αυτό, λίγο αργότερα  δέχθηκε τηλεφώνημα και ο πρωτοσύγκελλος κ. Εφραίμ.

Στο άκουσμα των ύβρεων ο πρωτοσύγκελλος της Μητρόπολης Σισανίου και Σιατίστης αντέδρασε με παροιμιώδη ψυχραιμία, ζητώντας να πληροφορηθεί το όνομα του ανθρώπου που απειλεί με ακατανόμαστες εκφράσεις τον Μητροπολίτη κ. Παύλο.

Όταν ο δράστης αρνήθηκε να πει το όνομα του, ο πρωτοσύγκελλος απάντησε λέγοντας του ότι η συζήτηση θεωρείται λήξασα, διότι "κύριε, όπως μας λέτε, είσαστε ένα ανύπαρκτο πρόσωπο"!



Η θρασύτατη τηλεφωνική απειλή έχει θορυβήσει τους ιερείς της περιοχής. Μάλιστα, σε συνομιλία τους με τον Pheme.gr διατυπώνουν φόβους ότι  ανεγκέφαλοι είναι σε θέση να προβούν σε επαίσχυντες πράξεις εναντίον του Μητροπολίτη Σιατίστης ο οποίος φέρεται να  είπε: "Ας κοπιάσουν στον ναό του κυρίου και ας πράξουν ό,τι αγαπούν"! 
onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια: