Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2012

Ήττα για Ελλάδα στο Μουντιάλ Αστέγων (photos+videos)Ήττα για Ελλάδα στο Μουντιάλ Αστέγων (photos+videos) | onsports.gr
Ξεκίνησε το Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων στο Μεξικό όπου το τελικό αποτέλεσμα περνάει σε δεύτερη μοίρα με αρκετούς ανθρώπους να ζουν συγκινητικές στιγμές.

Το 10ο Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων ξεκίνησε το Σάββατο (06/10) στο Μεξικό. Η διοργάνωση ολοκληρώνεται στις 14 του μήνα στην πλατεία Zocalo. Το βασικό σλόγκαν της διοργάνωσης είναι: «Το ποδόσφαιρο μπορεί να αλλάξει τον κόσμο»/
Αρχικά, έγινε η παρέλαση των ομάδων που συμμετέχουν. Μεταξύ αυτών είναι και η Ελλάδα. Το Μεξικό αρχικά επικράτησε 7-4 της Νοτίου Αφρικής, για να ακολουθήσει η εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκη με 20-0 απέναντι στις ΗΠΑ!
Ήττα για Ελλάδα
Στην πρεμιέρα της, η Ελλάδα δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό, καθώς απέναντι στην Ινδονησία ηττήθηκε με 9-3 χωρίς βέβαια το αποτέλεσμα να έχει ιδιαίτερη σημασία. Η Εθνική Αστέγων θα δώσει το επόμενό της παιχνίδι απέναντι στην περυσινή Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, Σκοτία στις 7/10.


onsports

Δεν υπάρχουν σχόλια: