Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2012

ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΡΑΣΗΣ!!! ΣΤΟΧΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ! ΝΕΚΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ! ΜΠΟΡΟΥΜΕ; ΑΣ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ!ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ, ΝΕΚΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!


ΜΕΝΩ ΣΠΙΤΙ

Δεν πάω στη δουλειά, δεν βγαίνω στο δρόμο, δεν βγαίνω στην αγορά, δεν πάω πουθενά! Οργανώνομαι και μένω σπίτι. Γυρίζω την πλάτη στις Τρόικες, στην Μέρκελ και στον φασισμό τους. 
Αν τα 'επίσημα' συνδικάτα δεν ακολουθήσουν την κινητοποίηση αυτή και δεν μας καλύψουν ως απεργούς, ακούσαμε ότι τελευταία κυκλοφορεί και... μια ίωση... 
ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ!!!!

Μένουμε σπίτι, και τα παιδιά μένουν σπίτι, δεν πάνε στο σχολείο, δεν πάμε στη δουλειά. Αυτό έπρεπε να έχει γίνει ήδη απο το 2010. Δε πληρώνουμε, δεν κάνουμε φορολογικές δηλώσεις, παραλύουμε το κράτος κι όλα τα άλλα τα βρίσκουμε μεταξύ μας. Ολοι ενωμένοι κατά του κράτους. Αυτή η μάχη δίνεται με νού, γνώση και ανθρωπιά, όχι με γροθιές, σημαίες και ηρωισμούς.

Δεν χρειάζεται να το κάνουμε για πολύ... Το σύστημα δεν θα αργήσει να καταρρεύσει με τέτοια αδράνεια... Προμηθευτείτε με τα απαραίτητα και ξεκινήστε παθητική αντίσταση... Μη σας τρομάζει η λέξη "παθητική"... Αυτό το είδος αντίστασης είναι απλά χτύπημα κάτω από τη μέση. Σκεφτείτε το και μιλήστε με επιχειρήματα...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ.

χατζιαβάτης είπε...

Και γιατί δεν αυτοκτονεί;

Ακόμα καλύτερο !