Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Έπεσαν... γιαούρτια κατά ΥΜΕΤ και ΔΗΜΑΡ από την ΠΟΕ ΟΤΑ


Λίγο πριν τελειώσει, η μηχανοκίνητη πορεία της ΠΟΕ ΟΤΑ στο κέντρο της Αθήνας είχε... ένταση και ρίψεις γιαουρτιών!





Από το Σύνταγμα, οι συνδικαλιστές πήραν τις μηχανές τους κι έφτασαν έξω από τα γραφεία της Δημοκρατικής Αριστεράς στην Αγίου Κωνσταντίνου. Εκεί τους... περίμενε μια διμοιρία των ΥΜΕΤ. Και εκεί, έπεσε και το πρώτο γιαούρτι, με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση.

Αφού τα πνεύματα ηρέμησαν, κατέβηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Ανδρέας Παπαδόπουλος, να ζητήσει από τον πρόεδρο της ΠΟΕ ΟΤΑ, Θέμη Μπαλασόπουλο να ανέβει αντιπροσωπεία των συνδικαλιστών στα γραφεία για να συνομιλήσει με βουλευτές. Αλλά η απάντηση που πήρε ήταν μια ηχηρότατη... γιούχα!




Ακολούθησε και η ρίψη δεύτερο γιαουρτιού, που αυτή τη φορά «έσκασε» στην πόρτα των γραφείων της Δημοκρατικής Αριστεράς! 

Η μηχανοκίνητη πορεία ξεκίνησε από την πλατεία Καραϊσκάκη, από την Πειραιώς έφτασε στη Σταδίου, έξω από το υπουργείο Εργασίας και στη συνέχεια, στο Σύνταγμα και έξω από τη Βουλή.


















ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ 

Newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια: