Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2012

Ross Perot: "Οι ΗΠΑ προ οικονομικής καταστροφής"

Όταν ένας πρώην υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ προβλέπει την επικείμενη καταστροφή της χώρας, σίγουρα η πρόγνωση αυτή έχει την σημασία της. Άλλωστε ο άνθρωπος αυτός είναι άνθρωπος των αγορών, τα οικονομικά θέματα τα κατέχει, όπως και την παρασκηνιακή οικονομική πληροφόρηση, αυτή που δεν φτάνει εύκολα στα δελτία ειδήσεων.
Η Αμερική οδηγείται στην οικονομική καταστροφή, με την οποία συνδέεται και η απειλή της πολιτικής εξάρτησής της.

Αυτή τη γνώμη εξέφρασε ο δισεκατομμυριούχος Ρος Περό από το Τέξας, πρώην υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος είχε συγκεντρώσει στις εκλογές του 1992 το 20 % των ψήφων.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα USA Today ο δισεκατομμυριούχος κάλεσε τους σημερινούς υποψηφίους προέδρους των ΗΠΑ να ετοιμάσουν πρόγραμμα εξόδου της χώρας από την κρίση. Από τη δική της πλευρά η εφημερίδα επισημαίνει ότι οι παλαιές προειδοποιήσεις του Περό σήμερα δικαιώνονται, αν και ο ίδιος δεν χαίρεται γι’ αυτό.

Αν συνδυάσουμε τις εν λόγω δηλώσεις με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού της έτερης υπερδύναμης Ντιμίτρι Μεντβέντεφ, περί επικείμενης δεύτερης παγκόσμιας οικονομικής καταστροφής, μάλλον θα πρέπει να ανησυχούμε ότι το "πάρτι" δεν τελείωσε ακόμα.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια: