Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Το διαψεύδουν όλοι; Τότε ετοιμαστείτε, είναι Αλήθεια!


Μετά βδελυγμίας διεψεύσθει ακόμα κι από τη Κομισσιόν, ότι η τρόικα ζήτησε να εκκενωθούν τα μικρά νησιά με πληθυσμό κάτω από 150 κατοίκους, με τη… δικαιολογία ότι επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό

Όμως: Το αποκάλυψε  ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Κωστής Μουρουσούληςμιλώντας στη Ναυτιλιακή Λέσχη του Πειραιά το μεσημέρι της Πέμπτης, ενώπιον 70 και πλέον εκπροσώπων της ελληνικής ναυτιλιακής βιομηχανίας, λέγοντας ότι τεχνικό κλιμάκιο της τρόικας ζήτησε να εκπονήσει το υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου σχέδιο για την εκκένωση νησιών που έχουν ως 150 κατοίκους.

Αιτιολόγησαν την εξωφρενική απαίτηση τους επικαλούμενοι επιβάρυνση του κρατικού προϋπολογισμού, όλοι όμως καταλαβαίνουμε ότι το άδειο το νησί… πωλείται ευκολότερα!
Μετά  σπεύδουν όλοι να Διαψεύσουν, αλλά οι παρόντες ξέρουν πολύ καλά τι άκουσαν!

Είναι αλήθεια τελικά; Μα ας θυμηθούμε τι διέψευδαν και πρόπερσι και πέρσι και πριν έξι μήνες και στις εκλογές και πριν μόλις ένα μήνα...... 

Η γνωστή τακτικήτα "ρίχνω", μετράω αντιδράσειςδιαψεύδω και τέλος σε ευδόκιμο χρόνο υλοποιώ, τακτικά και παστρικά (τουλάχιστον έτσι νομίζουν, ή τους κάναμε εμείς να νομίζουν)!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2012/10/1210.html
Γιαννακης Δ