Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΛΑΪΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ




ΤΟ Ε.Πα.Μ. ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΜΑΖΙΚΑ
ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ
ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 18ης/10/2012

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.Πα.Μ.) συμμετέχει μαζικά και οργανωμένα και  στη Γενική Απεργία της 18ης Οκτωβρίου, που διοργανώνουν τα συνδικάτα και άλλες οργανώσεις, κλιμακώνοντας τις δράσεις του, μαζί με όλους τους εργαζόμενους, τους άνεργους και τους επαγγελματίες, για να μη περάσουν τα νέα καταστροφικά μέτρα.  

Κανείς μη παραπλανηθεί από το θέατρο της δήθεν διαπραγμάτευσης. Τα πάντα είναι αποφασισμένα και το μόνο που ενδιαφέρει τους οικονομικούς δολοφόνους του δωσιλογικού πολιτικού προσωπικού του νεοκατοχικού καθεστώτος, είναι πως θα αποφύγουν μια γενικευμένη λαϊκή κατακραυγή, που θα οδηγήσει στη πρόωρη και πριν προλάβουν να ολοκληρώσουν το έγκλημα, ανατροπή τους.

Οι ώρες είναι κρίσιμες γιατί ο χρόνος τελειώνει κι αν τους το επιτρέψουμε, θα οδηγηθούμε στην επιβολή μιας νέας βαρβαρότητας, ενός πρωτοφανούς εργασιακού μεσαίωνα, μιας εφιαλτικής κοινωνίας για μας και για τις γενιές που έρχονται, οι οποίες δεν θα ζήσουν ποτέ με τα δικαιώματα που κατακτήθηκαν με αμέτρητες θυσίες και αίμα, με εργατικούς και λαϊκούς αγώνες. Όσοι δεν φύγουν μετανάστες, θα γίνουν ξένοι στον τόπο τους.

Οι στιγμές είναι οριακές, η Ελλάδα υποθηκεύεται, ο λαός υποδουλώνεται σε μια δράκα τοκογλύφων, εμπόρων των εθνών και άγριων εκμεταλλευτών μιας διεθνούς συμμορίας οικονομικών δολοφόνων.

Ο μόνος δρόμος αντίστασης και σωτηρίας είναι ο ίδιος ο Λαός να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.Πα.Μ.) καλεί τα μέλη και τους φίλους του, αλλά και όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, να αποτρέψουμε τη συνέχιση του εγκλήματος εις βάρος της ζωής μας και της ζωής των παιδιών μας και να διαγράψουμε το χρέος, για να ανοίξει ο δρόμος για την λαϊκή κυριαρχία και την εθνική ανεξαρτησία!

ΜΕ ΓΕΝΙΚΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ!
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ
ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ

ΛΑΕ, ΜΠΟΡΕΙΣ – ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΗΘΕΙΣ – ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΡΑ!

Τα μέλη και οι φίλοι του Ε.Πα.Μ. θα συγκεντρωθούν καταρχήν στην οδό Στουρνάρη (γωνία με Πατησίων) στο Πολυτεχνείο στις 11.00 πμ και από εκεί θα ενταχθούν κάτω από τις σημαίες και τα πανό του Μετώπου  και θα ακολουθήσουν τη πορεία διαμαρτυρίας προς το Σύνταγμα.

Η Πολιτική Γραμματεία του Ε.Πα.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: