Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Ανακοίνωση του Οργανωτικού Γραφείου του ΕΠΑΜ



epam2
 Συναγωνίστριες και συναγωνιστές.
 Έχουμε το προνόμιο να ζούμε στην ιστορική πόλη της Αθήνας . Οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια που περπατάμε έχουν τα χνάρια από τα βήματα των πολεμιστών που γύρισαν νικητές από την Αλβανία, των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης των διαδηλωτών που γιόρτασαν τις εθνικές μας εορτές μέσα στη μαύρη Γερμανική Κατοχή.
 
Οι τοίχοι των παλιών κτιρίων κάτω από τους σοβάδες έχουν τρύπες από γερμανικές και εγγλέζικες σφαίρες και αντιστασιακά συνθήματα. Αυτή η συνείδηση της ιστορικής ευθύνης υπάρχει στο λαό μας και μπορεί να τον ξεσηκώσει σε μια νέα αντίσταση, έτσι που και η γενιά μας να γράψει τη δική της σελίδα στην Ιστορία για την υπεράσπιση της Εθνικής Ανεξαρτησίας της Δημοκρατίας και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης. Ιδιαίτερα σήμερα που η απειλή δεν είναι τόσο φανερή, όσο το 1940 με τους Γερμανούς και τον πρώτο φρούραρχο της Αθήνας Χέρμαν φον Σέφεν, αλλά το ίδιο επικίνδυνη και καταστροφική.
 
Σας ενημερώνουμε συναγωνιστές, ότι η καλλιτεχνική ομάδα του ΕΠΑΜ έχει ετοιμάσει επίκαιρο θεατρικό δρώμενο που θα γίνει την Κυριακή 28 Οκτωβρίου αμέσως μετά την λήξη της μαθητικής παρέλασης στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου. Η επιτυχία του προϋποθέτει τη συμμετοχή μας.
 
Το δρώμενο συνδέει τη Γερμανική κατοχή και την αντίσταση με τη νέα σκλαβιά που ζούμε και τον αγώνα για την απελευθέρωση της πατρίδας μας.  Προς το τέλος του απαιτεί τη συμμετοχή του κοινού μέσα από το αντιστασιακό τραγούδι που θα έχουν ξεκινήσει οι δρώντες. 
 
Καλούνται οι πυρήνες όλων των τομέων της Αττικής που δεν έχουν προγραμματίσει άλλες δράσεις στην περιοχή τους να ειδοποιήσουν τα μέλη τους να βρίσκονται στα Προπύλαια την Κυριακή το πρωί στις 11.00. Η πρόσκληση απευθύνεται ιδιαίτερα στους πυρήνες του Βόρειου και Κεντρικού Τομέα της Αθήνας που έχουν αναλάβει την οργάνωση της δράσης.
 
ΛΑΕ ΜΠΡΟΣΤΑ   –   ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΣΚΛΑΒΙΑ
ΠΟΛΕΜΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
 
 
25/10/2012
Το Οργανωτικό Γραφείο του ΕΠΑΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια: