Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012

Συναυλία αλληλεγγύης με Αγγελάκα, Μάλαμα, Ιωαννίδη


synaylia sportingΜεγάλη συναυλία αλληλεγγύης διοργανώνεται στο κλειστό γήπεδο του Σπόρτινκ στα Πατήσια. Η συναυλία γίνεται να την οικονομική ενίσχυση αλλά και ως προς ένδειξη αλληλεγγύης στους 15 συλληφθέντες της αντιφασιστικής μηχανοκίνητης πορείας που είχε γίνει πρόσφατα στην Αθήνα.
Ο Γιάννης Αγγελάκας, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, οΣωκράτης Μάλαμας και οι Illegal Operation με τη συμμετοχή των Κ&Chris Β.Ι (The Last Drive) θα βρεθούν μαζί επί σκηνής την Κυριακή 4 Νοεμβρίου στις 21:00 για μια πολιτική συναυλία πολιτικής διαμαρτυρίας και συμπαράστασης.
Το εισιτήριο μεταφράζεται σε κουπόνι αξίας 6 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: