Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Υπέρ της εξόδου από το ευρώ δηλώνει στον Alpha 98,9 o Αλέκος Αλαβάνος


Υπέρ της εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, χωρίς επιστροφή στη δραχμή, αλλά με ένα προσωρινά εθνικό νόμισμα, τάχθηκε ο Αλέκος Αλαβάνος, μιλώντας στον Αlpha 98,9.
"Η Ελλάδα δεν πρέπει να γυρίσει στη δραχμή. Πρέπει να απεμπλακεί από την εποπτεία της Eυρωζώνης με δικά της μέτρα και ένα εθνικό νόμισμα, μέχρι να σωθούμε, αλλιώς θα δούμε πραξικοπήματα, βία και αίμα στο δρόμο", είπε χαρακτηριστικά.
Ο επικεφαλής του Μετώπου Ανατροπής και Αλληλεγγύης απέδωσε το "πάγωμα" της oικονομίας στο ακριβό νόμισμα που έχουμε και δε μπορούμε να καθορίσουμε την κυκλοφορία του.
Παράλληλα, ο κ.Αλαβάνος εκτίμησε πως, εάν η Ελλάδα βγει από το ευρώ κι έχει ένα αδύναμο νόμισμα, θα υπάρξει κύμα φυγής των μεταναστών από τη χώρα.
Σημ.axinosp:Πόσο μαλάκας μπορεί να είναι ο τύπος !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: