Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2012

ΝΔ: Ταπεινωτική διαδικασία ο περαιτέρω έλεγχος του πόθεν έσχες


Για ταπείνωση των βουλευτών αναφορικά με τον ελεγχο του πόθεν έσχες των βουλευτών από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής κάνει λόγο η ΝΔ
Η Επιτροπή προτίθεται να δώσει συνέχεια στην έρευνα για τυχόν καταθέσεις Ελλήνων βουλευτών στην Ελβετία και αντικείμενο έρευνας την περίοδο από το 2007 έως σήμερα.
Η Ν.Δ. που δεν πρόκειται, όπως τονίζει να λάβει μέρος σε μια τέτοια «ταπεινωτική για τη Βουλή» και παραπλανητική διαδικασία, αντιπροτείνει να διερευνηθούν τα «πόθεν έσχες», όσων διετέλεσαν πρωθυπουργοί, υπουργοί και αρχηγοί κομμάτων μετά τη μεταπολίτευση, όπως ήταν η πρόταση του προέδρου της κ. Αντ. Σαμαρά εδώ και περίπου δυο χρόνια.
Ο γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ. κ. Κ. Τασούλας απέστειλε απαντητική επιστολή στον πρόεδρο της Επιτροπής Ελέγχου των πόθεν έσχες των βουλευτών και αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Ευ. Αργύρη, στην αναφέρεται αναλυτικά η θέση της Ν.Δ. Μάλιστα, επαναλαμβάνει ότι μετά τις προσεχείς εκλογές, η Ν.Δ. ως κυβέρνηση, θα κάνει νόμο του κράτους την πρόταση αυτή, προκειμένου, όπως διευκρινίζει, να ξεκαθαρίσει το θέμα με τρόπο ουσιαστικό, αδιάβλητο και αξιόπιστο.

www.bankingnews.gr
Σημ.axinosp:Το παλούκωμα δεν το γλιτώνετε με τίποτα ρε αλήτες της Βουλής!!

1 σχόλιο:

kostas είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.