Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

«Η ελληνική τραγωδία θα μπορούσε να μετατραπεί σε μελόδραμα με ευτυχές τέλος»


...Την ίδια ώρα, στο γερμανικό τύπο συνεχίζεται η δημόσια συζήτηση για το ενδεχόμενο αποχώρησης της Ελλάδας από την ευρωζώνη. Η Ostsee-Zeitung παρατηρεί σήμερα ότι η Ελλάδα θα «έκανε χάρη στον εαυτό της εάν εγκατέλειπε την ευρωζώνη». Η εφημερίδα παραδέχεται στο σχόλιο της ότι στην αρχή θα σημειώνονταν κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα, αλλά όπως τονίζει «μόνο μια νομισματικά κυρίαρχη χώρα θα μπορούσε να διαπραγματευτεί με τους πιστωτές της, να τους βάλει το πιστόλι στο στήθος και να απαιτήσει μια ριζική απομείωση του χρέους».


Η Ostsee-Zeitung επικαλείται το παράδειγμα της Αργεντινής που πριν από 10 χρόνια χρεοκόπησε, ωστόσο, στο μεταξύ η οικονομία αναπτύσσεται ραγδαία και ο προϋπολογισμός της παρουσιάζει πλεονάσματα. «Άλλωστε η Ελλάδα δεν είναι μόνη της. Παραμένει μέλος της ΕΕ και θα συνεχίσει να έχει αξιώσεις για επενδύσεις που δεν θα καταλήγουν σε τραπεζικά χρηματοκιβώτια αλλά θα διοχετευθούν στην ανασυγκρότηση. Η ελληνική τραγωδία θα μπορούσε να μετατραπεί σε μελόδραμα με ευτυχές τέλος», επισημαίνει η γερμανική εφημερίδα.
Σημ.axinosp:Σε λίγες μέρες η Ελληνική τραγωδία, μπαίνει στην τελική ευθεία, Όλος ο πολιτικός θίασος επί σκηνής, υποκλίνεται και αποχωρεί !!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ελα ντε......αυτη η γερμανικη εφημεριδα εγραψε το αυτονοητο.
το ζητημα ειναι για ποιο λογο το εδω πολιτικο κατεστημενο εμμενει βλακωδς να βασανιζει μια κοινωνια 10 εκ. ανθρωπων.