Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

Ευρωζώνη: Στο 0% ο πληθωρισμός το Μάιο

Αμετάβλητο παρέμεινε το Μάιο το επίπεδο τιμών στις 16 χώρες που μοιράζονται το ευρώ, δίνοντας ώθηση στις ανησυχίες για πιθανή είσοδο του μπλοκ σε στάδιο αποπληθωρισμού, όπως προκύπτει από τα προσωρινά στοιχεία που ανακοίνωσε σήμερα η Eurostat.

Σύμφωνα με τη στατιστική υπηρεσία, το 0% είναι το χαμηλότερο επίπεδο ετήσιου πληθωρισμού από την αρχή καταγραφής των στοιχείων το 1996, ενώ ταυτόχρονα είναι πολύ μικρότερο από το 0,6% του Απριλίου. Οι οικονομολόγοι που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του Dow Jones Newswires τοποθετούσαν τον ετήσιο πληθωρισμό στο 0,2%.

Για άλλον ένα μήνα ο ρυθμός ετήσιου πληθωρισμού παραμένει αρκετά χαμηλότερα από το στόχο της ΕΚΤ για πληθωρισμό "κάτω αλλά πλησίον" του 2%, επίπεδο που θεωρείται συμβατό με τη σταθερότητα των τιμών.
http://www.capital.gr/News.asp?id=745620
Σημ.axinosp:Αντε και σε λίγο αρνητικός πληθωρισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια: