Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

Το ραβασάκι του Καρατζαφέρη στον Αλαβάνο

Χθες κατά τη διάρκεια του debate, Ο Γιώργος Καρατζαφέρης, επειδή είναι άνθρωπος της τηλεόρασης και δεν διστάζει να βοηθά τους πολιτικούς αντιπάλους, έγραψε στον Αλαβάνο ένα ραβασάκι που του έλεγε....
"είσαι μαγκωμένος". Η απάντηση ήρθε δια νεύματος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, δείχνοντας ότι το εκτιμά και καταλαβαίνει και τον ευχαρίστησε. Έτσι για να μαθαίνουμε και το παρασκήνιο
http://troktiko.blogspot.com/2009/05/blog-post_218.html
Σημ.axinosp:Αν δούμε και το Γιώργο μου , Αλέκο μου κατά το Ανδρέα μου Κώστα μου θα πεθάνω !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: