Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

Οι ξανθές θα «σηκώσουν» το ηθικό των Λετονών

Μια ξεχωριστή σειρά εκδηλώσεων ετοιμάζει η Ένωση Ξανθών της Λετονίας, προκειμένου να αναπτερώσει το πεσμένο ηθικό των Λετονών, που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, εξαιτίας της παγκόσμιας χρηματοπιστωτικής κρίσης.

Έτσι, περισσότερες από 500 ξανθές γυναίκες θα παρελάσουν την προσεχή Κυριακή στους δρόμους της πρωτεύουσας της χώρας, Ρίγα, για να δώσουν λίγη χαρά στον κόσμο με τη θετική τους στάση και ενέργεια.

«Η οικονομική κατάσταση είναι τέτοια που η κοινωνία έχει ανάγκη από γεγονότα αυτού του είδους», δήλωσε η Μαρίκα Γκίντερ, πρόεδρος της λετονικής Ένωσης Ξανθών.

«Οι άνθρωποι έχουν πέσει σε κατάθλιψη, δεν έχουν αρκετά θετικά συναισθήματα. Η παρέλαση είναι κάτι πολύ θετικό και ευχάριστο. Και, όπως ξέρουμε, οι ξανθές ξέρουν καλύτερα πώς να διασκεδάζουν», είπε χαρακτηριστικά η Marika Ginder, πρόεδρος της λετονικής Ένωσης Ξανθών.

Στο πρόγραμμα της εβδομάδας περιλαμβάνονται, εκτός από την παρέλαση, ένα τουρνουά γκολφ, μια επίδειξη μόδας, ένας χορός κι ένας διαγωνισμός σχεδίου για παιδιά.

http://www.zougla.gr/news.php?id=43105

Δεν υπάρχουν σχόλια: