Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

Οι προβληματικές τράπεζες στις ΗΠΑ έφτασαν τις 305

KATA 40% αυξήθηκε ο αριθμός των προβληματικών τραπεζών στις ΗΠΑ στο α'Α τρίμηνο σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του 2008, διαμορφούμενος στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων 15 ετών, σύμφωνα με ανακοίνωση της ομοσπονδιακής υπηρεσίας Financial Deposit Insurance Corporation (FDIC).

Βάσει των στοιχείων που έδωσε στη δημοσιότητα η FDIC, οι προβληματικές τράπεζες έφθασαν τις 305 στο α'Α τρίμηνο, καθώς εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν τεράστιες επισφάλειες αλλά και καθυστερήσεις αποπληρωμών τόσο δανείων όσο και οφειλών από πιστωτικές κάρτες.

«Τα στοιχεία αυτά αποδεικνύουν ότι το χρηματοπιστωτικά μας σύστημα εξακολουθεί να βρίσκεται αντιμέτωπο με τεράστια προβλήματα. Η κρίση δεν έχει ξεπεραστεί στο ελάχιστο», τόνισε σε δηλώσεις της η επικεφαλής της FDIC, Σίλα Μπάιρ.

Το Aμερικανικό Δημόσιο έχει αναλάβει τη διαχείριση 36 τραπεζών (κυρίως περιφερειακών), με το κόστος για τη FDIC να αγγίζει τα 6,2 δισ. δολάρια. Παράλληλα, 22 τράπεζες κατέρρευσαν κατά τη διάρκεια του α'Α τριμήνου, δηλαδή το υψηλότερο «ποσοστό» από τα τέλη του 1992.
http://www.express.gr/news/diethnisoz_oikonomia/173651oz_20090528173651.php3
Σημ.axinosp:Εδώ οι καλή ανάκαμψη σίδερο οι Τράπεζες !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: