Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

Τι δείχνει η έρευνα για το σεξ στα ελληνικά σχολεία;

Φως στη σεξουαλική ζωή των μαθητών Λυκείου του Νομού Θεσσαλονίκης ρίχνει μια έρευνα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.

Σύμφωνα με την έρευνα, μόνο το 48% των μαθητών είναι δραστήριο σεξουαλικά και αυτό μας οδηγεί στο ασφαλές συμπέρασμα πως το υπόλοιπο 52% έχει πήξει στη μαλακία.

Το 64% των σεξουαλικά ενεργών εφήβων δήλωσε ότι έχει καπνίσει και το 95,5% ότι έχει κάνει χρήση αλκοόλ, οπότε δικαιώνονται όσοι πιστεύουν πως το σεξ είναι εντελώς ξενέρωτο αν δεν γίνεις πρώτα ντίρλα και αν δεν καπνίσεις μετά μια τσιγαρούμπα.
http://pitsirikos.blogspot.com/2009/05/talk-of-town-2-270509.html
Σημ.axinosp:Από μικρό(πιτσιρίκο) και τρελό μαθαίνεις την αλήθεια !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: