Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 23 Μαΐου 2009

Ποιοι φοβούνται το... Άγιο Πνεύμα της αποχής

«Η αποχή σημαίνει ότι είτε έμεινες στο σπίτι είτε πήγες στην παραλία». Η φράση του νομπελίστα Ζοζέ Σαραμάγκου εκφράζει τους χειρότερους φόβους των κομματικών επιτελείων, τα οποία αναδεικνύουν το... Άγιο Πνεύμα και την εκδρομή σε βασικούς εχθρούς της εκλογικής αναμέτρησης....
...Το τελευταίο ευρωβαρόμετρο έδειξε ότι το ενδιαφέρον των Ευρωπαίων για τις εκλογές της 7ης Ιουνίου είναι μικρότερο από κάθε άλλη φορά και το ποσοστό αποχής κατά μέσο όρο στην Ε.Ε. ενδέχεται να φτάσει το 66% έναντι του 54,3% των ευρωεκλογών του 2004. Σύμφωνα με το ευρωβαρόμετρο, το 48% των ερωτηθέντων στην Ελλάδα δηλώνουν ότι θα προσέλθουν στις κάλπες....
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4518163
Σημ.axinosp:Μας είπαν ότι με την ΕΕ θα ασφαλίσουμε τα σύνορα μας και το βράδυ των Ιμίων αν δεν ήταν οι "φίλοι μας "οι Αμερικάνοι άντε να μην πώ τι θα γινόταν.
Μας είπαν ότι με την ΕΕ θα είχαμε ισχυρό Νόμισμα το Ευρώ και φτάσαμε στο σημείο να λέει όλος ο κόσμος δραχμή και πάλι δραχμή , από την φτώχεια που μας έφερε το ενιαίο νόμισμα με τις κατάρρευση της Οικονομίας από τις πολιτικές τους υπέρ των Τραπεζών .
Τέλος μας είπαν για την κοινή αγροτική πολιτική που έτσι και αλλιώς αυτός ήταν και ο λόγος που ιδρύθηκε η ΕΕ που απο την δεκαετία του 90 έχουν οδηγήσει τους Ευρωπαίους αγρότες σε απόγνωση .
Δηλαδή άστο δεν πάει ρε παιδιά δεν τραβάει το μαγαζί και όσο πιο αργά το κλείσουμε , τόσο πιο άσχημα θα τη πληρώσουμε !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: