Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

Προϊόντα: Οι Καλύτεροι φράκτες στον πληθωρισμό

Ο Walker Todd έχει ένα νηφάλιο μήνυμα για σας: Ένα παλιρροιακό κύμα χρημάτων έρχεται στη μεριά σας και πρόκειται να μουλιάσουν την παγκόσμια οικονομία σε μια θάλασσα αυξανόμενων τιμών.

Μέχρι το περασμένο καλοκαίρι η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ κυβέρνηση έχει δεσμεύσει $8.1 τρισεκατομμύρια σε εσωτερικές διασώσεις λογαριάζει ο Todd του Αμερικανικού ιδρύματος για τη οικονομική έρευνα στο Great Barrington της Μασαχουσέτης που μέρος εκείνης της υποχρέωσης είναι μέσω των εγγυήσεων δανείων να μην απαιτηθούν. Ακόμα κι έτσι, λέει ο Todd, " οι αρχές έχουν χάσει τον έλεγχο της επέκτασης του χρήματος."

Μετά το πάτο που χτύπησε η Οικονομία -όλα τα λεφτά κάθονται στο περιθώριο συμπεριλαμβανομένου $3.9 τρις. που οι οικογένειες έχουν στην χρηματαγορά των αμοιβαίων κεφαλαίων και τα $7.5 τρις. που βρίσκονται σε τοκοφόρους τραπεζικούς λογαριασμούς- Αυτός είναι ο κίνδυνος και θα έρθει ορμώντας έξω, καθώς δε θα το κάνει οι καταναλωτές και οι επιχειρήσεις πρέπει να ανταγωνιστούν τη Κυβέρνηση για ένα πεπερασμένο ποσό αγαθών και υπηρεσιών.
Εάν η Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ δεν έχει αρχίσει να φρενάρει τη προσφορά χρήματος, οι τιμές θα εκτοξευτούν υψηλότερα.
Ακόμη και πριν ο πληθωρισμός παγιωθεί για τα καλά θα μπορούσε να υπάρξει υποτίμηση - μια πτώση στην αξία του δολαρίου ενάντια σε άλλα νομίσματα.
http://www.cbc.ca/money/story/2009/05/13/f-forbes-best-inflation-hedges-commodities.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: